Vain päällirakennetta vailla.

Kippiauto, säiliöauto, nosturi, umpikori, autonkuljetusauto, paloauto… On sovellus mikä tahansa, Volvo FM sopii tehtävään.

Entistä useammat erittelyvaihtoehdot ja monet fiksut alustaratkaisut helpottavat ja nopeuttavat päällirakentajan työtä.

Miten tehdasvalmistelut säästävät aikaa ja rahaa – Johan EknanderVolvo FM:n monipuoliset päällirakentamismahdollisuudet

4×2-mallista 10×4-malliin – optimoitavissa kaikkiin tehtäviin.

Volvo FM -mallistoon kuuluu lukuisia eri akselikokoonpanoja, kuten uusi viisiakselinen 10×4. Erittelyvaihtoehtoja on useita, joten kuorma-auto voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaiseksi helposti ja tarkasti. Tämän mukautuvuuden ansiosta saat aina Volvo FM:n, joka soveltuu täysin käyttötarkoitukseesi.

Päällirakentajan työ nopeutuu

Päällirakentajan työ nopeutuu.

Mitä paremmin voimme valmistella kuorma-auton päällirakentajaa varten, sitä nopeammin saat valmiin Volvo FM -kuorma-auton. Ja heti kun olet jättänyt tilauksen, kuorma-auton 3D-piirustukset ovat päällirakentajan käytettävissä VBI-portaalissa. Toimitusajat lyhenevät näin merkittävästi – ja kustannukset pienenevät.

Lue sisäpiirin kertomus monipuolisuudesta ja tuottavuudesta

Volvo Rautamerkki

Laadusta ei tingitä.

Kun kuorma-auto valmistellaan viimeisen päälle tehtaalla, päällirakentaja välttyy tarpeettomilta kuorma-auton muutostöiltä. Aikaa säästyy, ja myös kuorma-auton alkuperäinen Volvo laatu säilyy varmasti.
Keskeisiä päällirakentamista helpottavia ominaisuuksia:

Volvon liitäntäohjeet päällirakentajille Voimanotto
VBI (Volvo Bodybuilder Instructions).

Heti kun tilaat Volvo FM -kuorma-auton, sen tarkat piirustukset ovat käytettävissä intuitiivisessa VBI-verkkoportaalissa. Päällirakentaja voi aloittaa työt jo, kun me vielä valmistamme kuorma-autoa, joten toimitusajat lyhenevät merkittävästi. Siirry VBI-järjestelmään

Voimanottoja kaikkiin tarpeisiin.

Volvolla on laaja valikoima sekä kytkimestä riippumattomia että vaihteistokäyttöisiä voimanottoja kaikkiin eri tehtäviin. Näytä täydellinen luettelo.

Volvo FM:n alustarakenne ylhäältä kuvattuna Volvo FM:n runko sivulta kuvattuna
Runko on suora.

Muista kuorma-autoista poiketen Volvon runko on täysin suora ja runkopalkit täysin samansuuntaisia ohjaamon takana. Tämä helpottaa päällirakentajan työtä huomattavasti.

Tilaa päällirakentajalle.

Noudatamme suunnitteluperiaatetta, jossa mitään ei saa sijoittaa rungon yläpuolelle. Se on vain päällirakentajan aluetta, joten päällirakentajan mahdollisuudet ovat erittäin monipuoliset.

Volvo FM:n ylempi reikärivi Takaylityksen pituusvaihtoehdot
Päällirakenteelle varattu reikärivi.

Rungossa on ylempi reikärivi, joka on varattu yksinomaan päällirakentajan käyttöön. Koska siinä ei käytetä niittejä, päällirakentaja voi kiinnittää varusteet ja laitteet helposti.

Valitse takaylitys tarkkaan.

Takarunko voidaan leikata tehtaalla 50 mm:n tarkkuudella päällirakenteesi mukaan – tarvitset sitten lyhyen takaylityksen tai erittäin pitkän.

Erittelyvaihtoehdot Takaylityksen leikkaukset
Runsaasti erittelyvaihtoehtoja.

Mitä enemmän yhdistelmiä, sitä helpompi kuorma-auto on räätälöidä. Siksi uudessa Volvo FM:ssä on enemmän vaihtoehtoja kuin koskaan aiemmin akselirakenteiden, alustakorkeuden ja akselivälin suhteen. Näytä alustan kaikki tiedot.

4 erilaista takaylityksen leikkausta.

Voimme toimittaa FM:n tehtaalta 4 erilaisella takaylityksen leikkauksella: ylä- (kippi-, koukkuvaihtolava- ja jäteautot), ala- (keskiakseliperävaunut), taivutettu- (vetoautot) ja suora leikkaus (tasakuorma-autot).

Taka-alleajosuojan sijoitus Rungon korkeus
Taka-alleajosuojan paikka.

Takaosan muuntelumahdollisuuksia on tullut entisestään lisää, koska taka-alleajosuoja voidaan sijoittaa moneen eri paikkaan.

Kaksi eri runkopalkin korkeutta.

Valitse päällirakennetarpeiden mukaan 266 mm:n tai 300 mm:n runko.

Päällirakentajamoduuli Vaihtolava
Päällirakentajamoduuli.

Tämän avulla päällirakentajan on helppo hyödyntää kuorma-auton sähköjärjestelmää ja räätälöidä toimintoja. Sen jälkeen toimintoja voi käyttää kätevästi kojelaudan mukautettavilla katkaisimilla ja Work Remote -kaukosäätimellä.

Täydellinen vaihtolavasovelluksiin.

Joskus päällirakenne vaihtuu. Uuden takailmajousituksen 295 mm:n joustoväli sekä erikoismatala alusta ovat ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi vaihtolavojen kuljettamiseen.

Korikiinnitykset Valmistelut nosturikuorma-autolle
Korikiinnitykset.

Volvo FM voidaan varustaa tehtaalla runkoon asennettavilla korikiinnityksillä. Niitä saa nyt paitsi akselien läheisyyteen myös takaylitykseen.

Nosturivalmistelut.

Matala alusta ja suuret akselimassat. Nämä ovat jokaisen nosturinrakentajan ykköstoiveet. Volvo FM:ssä on molemmat ominaisuudet. Voimme myös jättää vapaata runkotilaa ohjaamon taakse ja jopa toimittaa kuorma-auton tehdasasenteisilla nosturin kiinnityslevyillä.

Sisärungon vahvikkeet
Enemmän vahvikkeita kuin koskaan ennen.

Tietyt raskaat sovellukset kuormittavat runkoa huomattavasti. Mutta ei hätää. Uudessa Volvo FM:ssä on enemmän sisärunkovaihtoehtoja kuin koskaan ennen.