Matala makuuohjaamo, kuva edestä

Tilaa siellä missä sitä tarvitaan.
Katon yläpuolella.

Tienpinnasta katon korkeudelle vain 261,5 cm. Uuden Volvo FM:n matala makuuohjaamo on oiva valinta autonkuljetusautoihin ja muihin sovelluksiin, joissa korkeus on määräävä tekijä.


4 metrin korkeusrajoitus

1,39 metriä vapaasti käytettävissä.

Jos kuljetat autoja, osaat varmasti arvostaa matalaa kuorma-autoa. Koska vielä yhden auton mahtuminen mukaan on usein senteistä kiinni. Hyvä uutinen onkin, että uuden Volvo FM:n matala makuuohjaamo on nyt matalampi kuin koskaan – vain 2,61 metriä (oikeaa erittelyä käytettäessä). Tällä tavoin arvokkaalle kuormalle jää jopa 139 cm tilaa yleiseurooppalaisen neljän metrin rajoituksen puitteissa.

Matala makuuohjaamon katto

Esteetön ohjaamon katto.

Jos matalasta ohjaamosta halutaan ottaa kaikki hyöty irti, katolla ei saa olla mitään ylimääräistä. Kaikeksi onneksi Volvo FM:n antennit voidaan siirtää pois tieltä. WLAN-antenni voidaan siirtää etuhyllylle, puhelimen antenni kojelautaan ja Toll Collect-, FM-, LA-radio- ja Dynafleet-antennit voidaan asentaa ohjaamon sivuun.

ECS4-jousitus

Ajomukavuus on korkeuskysymys.

Erinomainen ajotuntuma on aina ollut Volvo FM -kuorma-auton keskeinen ominaisuus. Nyt se on parempi kuin koskaan, ja erikoismatalalla alustalla se on aivan omaa luokkaansa. Uuden ECS4-ilmajousitusjärjestelmän ansiosta voit myös valita kolmesta mukautettavasta ajokorkeudesta, jolloin ajomukavuus paranee entisestään.

Lue lisää ECS4:stä

Volvo FM:n ovi

Vaivaton kulku ohjaamoon.

Askelma on eräs Volvo FM -kuorma-auton kiitetyimpiä ominaisuuksia. Ja kaikkein matalimmalla se on erikoismatalassa ohjaamossa – vain 26 cm tienpinnan yläpuolella (tämä määräytyy tietysti rengasmittojen ja rengasmerkin mukaan). Kun ovi vielä aukeaa täydet 90 astetta ja tartuntakahvan saa mukaan lisävarusteena, toistuva kulku ohjaamoon sujuu käy sujuvasti ja ilman turhaa rasitusta.Laskelma.

Matalan makuuohjaamon mitat A. Ohjaamo

B. Runko

C. Jousitus

D. 355/50-renkaat (täynnä)