Polttoainetta säästävät paketit

Polttoainetta säästävä tarjonta. Jopa 11 %:n polttoainesäästöt.

Polttoainekustannusten ja päästöjen pienentämisen pitäisi käydä helposti. Siksi olemme niputtaneet tehokkaimmat polttoainetta säästävät lisävarusteemme kahdeksi paketiksi. Yksi sisältää laiteominaisuuksia. Toinen palveluita. Yhdessä niillä voidaan säästää polttoainetta jopa 11 %. Lisätietoja on täällä.

Lue sisäpiirin kertomus polttoaineesta ja päästöistä
Ajoneuvon polttoainetaloudellisuuspaketti

Ajoneuvon polttoainetaloudellisuuspaketti
I-See, mukana I-Cruise
Tyhjäkäyntisammutus
Laturi 24 V, 150 A
Irtikytkettävä 2-syl. 900 l/min kompressori
Taloudellisen ajotavan palvelupaketti

Taloudellisen ajotavan palvelupaketti
Fuel Advice
Dynafleet Polttoaine ja ympäristö
Kuljettajakoulutus: Taloudellinen ajaminen

I-See. Ennakoiva järjestelmä.
I-See tallentaa ajamasi tiet muistiin. Kun ajat tuttua reittiä, I-See hyödyntää kuorma-auton liike-energiaa parhaalla mahdollisella tavalla vaihteita ja nopeutta säätelemällä. Polttoainetta säästyy merkittävästi. Lue lisää I-See -toiminnosta

Tyhjäkäyntisammutus.
Säästä polttoainetta paikallaan ollessasi.

Älykäs toiminto, joka säästää polttoainetta sammuttamalla moottorin automaattisesti kahden ja puolen minuutin tyhjäkäynnin jälkeen.

24 V:n ja 150 A:n laturi.
Enemmän tehoja pienemmällä polttoainemäärällä.

Energiaa huomattavasti säästävä laturi, joka lataa akut pienemmällä polttoainemäärällä. Siitä on hyötyä etenkin, jos kulutat paljon virtaa – esimerkiksi yöpymällä ohjaamossa.

Irtikytkettävä kompressori.
Ei turhaa painetta.

Kompressori kytketään automaattisesti irti, kun sitä ei tarvita, joten se käyttää vähemmän polttoainetta.

Fuel Advice
Tämän palvelun avulla pääset hyödyntämään polttoaineasiantuntijoiden ammattitaitoista opastusta polttoaineenkulutuksen pienentämisessä. Saat heiltä seikkaperäisen polttoaineraportin, jossa on sinulle erikseen räätälöityjä neuvoja. Fuel Advice -tuesta saat lisää neuvontaa, ja palveluun kuuluvista työkaluista voit lukea käytännön vihjeitä ja esimerkkejä.

Dynafleetin Polttoaine ja ympäristö -palvelu
Volvon kuljetusten tietojärjestelmän avulla voit tarkkailla polttoaineenkulutusta konttorilta reaaliajassa intuitiivisesta Web-käyttöliittymästä. Polttoaineenkulutusta, kuljettajan käyttäytymistä ja ympäristövaikutuksia erittelevien raporttien perusteella voit analysoida kalustosi käyttöä ja selvittää, missä on parantamisen varaa.

Kuljettajakoulutus: Taloudellinen ajaminen
Kuljettajan taidoilla on valtava vaikutus polttoaineenkulutukseen. Taloudellisen ajamisen kurssilla painopiste on järkevässä ja polttoainetta säästävässä ajamisessa.

 
Dynafleet-sovelluksen kuvake

Dynafleet aina ulottuvilla.

Haluatko tarkistaa, kuinka taloudellinen olit edellisellä ajovuorolla? Tarvitset vain Dynafleetin ja älypuhelimen tai tabletin. Lataamalla mobiilisovelluksen pääset kätevästi parantelemaan taitojasi. Voit myös haastaa kollegat mukaan.

Lataa Dynafleet-mobiilisovellus App Storesta
Lataa Dynafleet-mobiilisovellus Google Play