Volvo FMX:n voimansiirtolinja

Voimansiirtolinja kaikkiin käyttötarkoituksiin

Volvo FMX:n voimansiirtolinjan tehonlähde on luotettava D11- tai D13-moottori, joka tuottaa varmasti kaiken tarvittavan tehon ja väännön. Älykäs I-Shift – joka on nyt saatavana myös raskaimpiin tehtäviin – puolestaan varmistaa, että työpäivä sujuu vaivattomasti ja tehokkaasti.

Kolmen eri vaihteistotyypin ja Volvon kestävien ja luotettavien taka-akseleiden laajasta valikoimasta löydät juuri omaan kuljetustyöhösi sopivan ratkaisun.


 

Moottorit

  • D11K (330, 370, 410 tai 450 hv)
  • D13K (420, 460, 500 tai 540 hv)

Vaihteistot

  • I-Shift (3 mallia)
  • Käsivälitteinen (7 mallia)
  • Powertronic (2 mallia)

Taka-akselit

  • Akselivälitteinen vetopyörästö (GCW-hyväksyntä: 44–70 tonnia)
  • Napavälitteinen (GCW-hyväksyntä: 65–120 tonnia)

Näytä voimansiirtolinjan kaikki tiedot

Volvo FMX:n moottorit

Tehokkaat mutta vähäruokaiset moottorit.

Euro 6 -määräykset ovat valtaisa askel kohti puhtaampia kuljetuksia. Samalla se on haaste, sillä määräykset täyttävän moottorin kehittäminen suorituskyvystä ja polttoaineenkulutuksesta tinkimättä ei ole helppo tehtävä. Volvon asema dieselmoottoritekniikan edelläkävijänä teki sen kuitenkin mahdolliseksi.

Lue lisää moottoreista

Volvo FMX:n vaihteistot

I-Shift, manuaalivaihteisto tai Powertronic – valmiina kaikkiin olosuhteisiin.

Kaikista Volvon keksinnöistä arvostetuimpien joukossa on I-Shift -vaihteisto. Erikoisvahvistetun version ansiosta vaihteisto on nyt saatavana entistäkin laajempaan ja vaativampaan käyttöön.

Valikoimaamme kuuluu luonnollisesti myös manuaalivaihteistoja, jotka on hyväksytty jopa 100 tonnin kokonaisyhdistelmämassoille. Tarjontaa täydentää vielä täysautomaattinen Powertronic-vaihteisto, jossa on momentinmuunnin ja öljynjäähdytin. Löydät siis varmasti omiin ajotehtäviisi sopivan täydellisen vaihteiston.

Lue lisää I-Shiftistä

Lue artikkeli, jossa Astrid Drewsen kertoo laajenevasta I-Shift -tarjonnasta