Volvo FMX:n voimansiirtolinja

Voimansiirtolinja kaikkiin käyttötarkoituksiin

Kaksi moottorikokoa ja kahdeksan eri teho- ja vääntömomenttivaihtoehtoa. Ja ne kaikki ovat Euro 6 -yhteensopivia. Volvon moottorit tunnetaan kestävyydestä ja polttoainetehokkuudesta. Valitse omasi.

Kolmen eri vaihteistotyypin ja Volvon kestävien ja luotettavien taka-akseleiden laajasta valikoimasta löydät juuri omaan kuljetustyöhösi sopivan ratkaisun.


Volvo FMX:n moottorit

Moottorit

  • D11K (330, 370, 410 tai 450 hv)
  • D13K (420, 460, 500 tai 540 hv)

Vaihteistot

  • I-Shift (3 mallia)
  • Käsivälitteinen (7 mallia)
  • Powertronic (2 mallia)

Taka-akselit

  • Akselivälitteinen vetopyörästö (GCW-hyväksyntä: 44–70 tonnia)
  • Napavälitteinen (GCW-hyväksyntä: 65–120 tonnia)

Näytä voimansiirtolinjan kaikki tiedot

Volvo FMX Euro 6

Tehokkaat mutta vähäruokaiset moottorit.

Euro 6 -määräykset ovat valtaisa askel kohti puhtaampia kuljetuksia. Samalla se on haaste, sillä määräykset täyttävän moottorin kehittäminen suorituskyvystä ja polttoaineenkulutuksesta tinkimättä ei ole helppo tehtävä. Volvon asema dieselmoottoritekniikan edelläkävijänä teki sen kuitenkin mahdolliseksi.

Lue lisää moottoreista

Volvo FMX:n vaihteistot

Vaihteistot joka tehtävään.

Kaikista Volvon keksinnöistä arvostetuimpien joukossa on I-Shift -vaihteisto. Maansiirtoajossa on kuitenkin ratkaisevan tärkeää, että tarjolla on laaja valikoima erilaisia vaihtoehtoja. Työtehtävät ja ajo-olosuhteet voivat vaihdella nopeista hiekkakuljetuksista työmaiden jyrkkiin nousuihin ja raskaisiin kuormiin. Siksi Volvon valikoimassa on myös 14-vaihteinen manuaalinen alue-/jakovaihteisto, joka on hyväksytty yli 100 tonnin kokonaisyhdistelmämassalle. Tarjontaa täydentää vielä täysautomaattinen Powershift-vaihteisto, jossa on momentinmuunnin ja öljynjäähdytin.

Lue lisää I-Shiftistä

Lue artikkeli, jossa Astrid Drewsen kertoo laajenevasta I-Shift -tarjonnasta