Optimális hatékonyság  a vezetőülésben

Azok, akik Volvo teherautót választanak maguknak, már a fényezésről felismerik a minőséget. Még az előtt fel tudják mérni a fülke hatékonyságát, hogy kinyitnák az ajtaját. Hallják a mestermunkát, amikor elindítják a motort.
Mi a Volvónál úgy építjük a teherautókat, hogy tudjuk, a legfontosabb összetevő az, aki a kormánykerék mögött ül. A termék minősége az a hatékonyság, biztonság és kényelem, amit Ön a vezetőfülkében tapasztal, köszönhetően annak, hogy vállalatunk hosszú ideje fejleszt ki innovatív és megbízható mérnöki megoldásokat.
A kész teherautó garantált megbízhatósága érdekében a minőségbiztosítási rendszerünk nem a gyártási folyamat végén elhelyezkedő állomás, hanem végigkíséri a folyamatot. Ennek a szemléletnek az egyik sarokköve termékeink modularizálása. Ez azt jelenti, hogy az alkatrészek jelentős része a modellek többségében felhasználható, ami garantálja a termék kiváló minőségét. Mindez együtt azt eredményezi, hogy optimális hatékonyságú munkára nyílik lehetőség a vezetőülésben.

 

Vessen egy közelebbi pillantást teherautó-választékunkra, a jobb oldalon látható hivatkozások segítségével!