Tartsa az ujját a nyereségesség pulzusán egy Dynafleet alkalmazással

A Dynafleet Fuel & Environmentet használó üzemeltetők már hatékony rálátással rendelkeznek flottájuk, üzemanyag-felhasználásuk és járművezetőik hatékonyságára. Ez azt jelenti, hogy a vezetési minták megfigyelhetők és nyomon követhetők, akár 5 százalékkal csökkentve a CO2-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást. Az új alkalmazással most a flottakezelők a nap minden percében hozzáférhetnek ezekhez az információkhoz, bármerre is járnak – és a nyereségesség pulzusán tarthatják az ujjukat.

Takarítson meg akár 7%-ot

„Az új Dynafleet alkalmazás lehetővé teszi, hogy bárhonnan szemmel tartsam az üzemanyag-hatékonyságunkat. Hamarosan a járművezetőim is használják majd az alkalmazást, ösztönözve egymást – nagy segítség lesz ez annak eléréséhez, hogy mindenki ugyanazon célért dolgozzon.”
Richard Pinel, Számlázási és biztosítási szakértő, Société Armoricaine de Canalisations, Franciaország


Ellenőrizze a pontszámot

ELLENŐRIZZE A PONTSZÁMOT
Az üzemeltetők a Dynafleet alkalmazás használatával iOS és Android készüléken ellenőrizhetik teljes flottájuk vagy egyes járművek üzemanyag-fogyasztását, vezetési technikáit és környezetkárosító hatását. Az új Üzemanyag-hatékonysági pontszám könnyen mérhetővé teszi az üzemanyag-hatékonyság javulását vagy hanyatlását. A frissített verzió rangsorolja gépjárművezetői vezetését pontszám alapján. A gépjárművezetők nyomon követhetik a saját pontszámukat idővel, hogy összehasonlíthassák az eredményüket másokéval.

A TELJESEBB KÉP DYNAFLEET-TEL
A járművek elhelyezkedéséről, terheléséről, üzemanyagszintjéről, károsanyag-kibocsátási kimutatásairól, üzemanyag-fogyasztásáról és vezetői idejéről kapott valós idejű adatok birtokában az irányító kezelheti a váratlan nehézségeket, maximalizálhatja a termelékenységet és egész sor üzemanyag-megtakarítási döntést hozhat. A Dynafleet kimutatásai minden egyes munkanap végén teljes áttekintést nyújtanak az egyes járművek és járművezetők teljesítményéről.


A legjobb útvonal Dynafleet-tel

A LEGJOBB VEZETÉSI MINTÁK RÖGZÍTÉSE
Még tapasztalt járművezetők és Dynafleet alkalmazása esetén is a fejlődési területek behatárolása révén a vezetési szokások megváltozását jelenti az üzemanyag-megtakarítás. Ebben rendkívül fontos a járművezető-továbbképzés szerepe, de a tartós megtakarítások és a nyereségesség fokozása érdekében a legjobb vezetési mintákat minden nap gondozni kell. Ezt jelentősen megkönnyíti, ha a tenyerében is megnézheti az Üzemanyag-hatékonysági pontszámokat – az üzemeltető és a járművezető egyaránt.

KITALÁLJA, MELYIK JÁRMŰVEZETŐ-TOVÁBBKÉPZÉS ÁLL AZ ÉLEN?
A Volvo Járművezető-továbbképzés hosszú távú stratégiában történő alkalmazása esetén nyújtja a legnagyobb értéket, a különböző Dynafleet kimutatások adataira támaszkodó kialakítás és fejlesztés segítségével. A leginkább üzemanyag-hatékony vezetési stílusokat hasznosítja egy olyan rendszerben, amely elemzést, értékelést és új vezetési célok felállítását is magában foglalja. Mindenekelőtt a leginkább üzemanyag-hatékony vezetési minták egész flottára kiterjedő szisztematikus megközelítése eredményez fenntartható megtakarítást.

Üzemanyag-hatékonyság és nyereségesség

AZ ÜZEMANYAG-HATÉKONYSÁG ÉS A JÖVEDELMEZŐSÉG EMELKEDŐ SPIRÁLJA
Tapasztalataink azt mutatják, hogy az üzemanyag-fogyasztás csökkentésével a kopást és elhasználódást is csökkentjük, a jármű és a járművezető tekintetében egyaránt. Ez kisebb karbantartási és javítási költségekhez, illetve jobb munkakörnyezethez vezet. A járművezetőket kevesebb stressz éri és produktívabbá válnak. Csökken a kockázat, az üzemeltető hírneve pedig javul - jövedelmezőségével együtt.

Még előbbre tekintve több fuvarmegbízás hatékonyabb kezelésére nyílik lehetőség, a legtöbbet hozva ki az értékes üzemanyagból.

A DYNAFLEET ALKALMAZÁS
A Dynafleet ügyfelek letölthetik az alkalmazást az Appstore-ban és a Google Play-ben. Az induláshoz adja meg meglévő felhasználónevét és jelszavát.

A Dynafleet alkalmazás

JÁRMŰVEZETŐ-TOVÁBBKÉPZÉS
Az Ön egyedi tevékenységének, illetve járművezetőinek megfelelő igényei alapján a Volvo járművezető-továbbképzés tanfolyamok széles választékát kínálja. Ezek az üzemanyag-hatékonyság és a környezetkárosító hatás mellett az egészségvédelmet, a biztonságot, a szabályismeretet és a kockázattudatosságot is magukban foglalják. Ezek haladó tanfolyamok, amelyeken megszerezhető az EU által megkövetelt járművezetői szakmai alkalmassági bizonyítvány.

DYNAFLEET – EGY ESZKÖZTÁR
2004-es bemutatásakor a Volvo telematikai rendszere eszközök egész tárházává fejlődött, élő áttekintést nyújtva a flotta elhelyezkedéséről, valamint létfontosságú statisztikákat biztosítva. Egy elkülönített kommunikációs rendszerrel együtt mindez ideális munkatámogató eszközzé teszi a Dynafleetet. A flotta menedzsere számára az online szolgáltatás nincs távolabb, mint a legközelebbi számítógép, tablet vagy okostelefon.

üzenet