It’s Brazil!
EZ BRAZÍLIA!

A Globetrotter Club büszkén mutatja be következő utazását – és meghívja Önt, hogy csatlakozzon egy felejthetetlen és pazar brazil túrához, mely egyaránt tartalmaz mágikus riói éjszakákat és lusta napokat a napsütötte strandokon.

 

It’s Brazil!

NYÜZSGŐ ÉJSZAKAI ÉLET. NAGYSZERŰ STRANDOK. VÉGTELEN SZÓRAKOZÁS. Egy Curitiba-i látogatással kezdjük, ahol vezetett túrán meglátogathat egy Volvo gyárat. Azután elfogyaszthatja első, felejthetetelen vacsoráját és elkezdhet akklimatizálódni, mielőtt valóban belemerülne a dolgokba– és elrepülne Rio-ba.

RIO DE JANEIRO SOHA NEM ALSZIK. A név misztikus, és Rio mindig lenyűgöző. Készüljön csodálatos napokra a legendás strandokon (az öt csillagos szálloda közvetlenül a Copacabana-n van), zene és tánc a káprázatos diszkókban, finom ételek, lélegzetelállító látnivalók és sok egyéb más.It’s Brazil!

VÉGÜL DE NEM UTOLSÓSORBAN –  NAPSÜTÉS. Az útvonal eztán észak felé tart, egy titkos, luxus resort-ba. Egy olyan helyet ígérünk ahol kipróbálhat mindent ami a  capoeira-val kapcsolatos és kalandozhat a vadonban. Itt hátradőlhet a napozóágyon, élvezheti a frissítő italokat, hallgathatja az óceánt és rádöbbenhet arra, hogy milyen messze van a hideg Európától.

MI IS AZ A GLOBETROTTER CLUB? A Globetrotter Club megjutalmazza hűséges és visszatérő ügyfeleit. A világ legcsodálatosabb helyeire visszük el  – csatlakozzon Ön is hozzánk.

It’s Brazil!

Íme így csatlakozhat:

  • Vásároljon egy 500 LE-s Volvo FH 42T Globetrotter Club 2014 Plus felszereltségű nyergesvontatót, vagy
  • Vásároljon három 460 LE-s Volvo FH 42T Globetrotter Club 2014 felszereltségű nyergesvontatót

A felszereltségek pontos tartalmáról és az akció részleteiről érdeklődjön az Ön Volvo Trucks értékesítőjénél. 

A program és az  utazás tartalma változhat.