Volvo Trucks Latest News2014. 09. 16. 23 ország döntőse küzd a világ legüzemanyag-takarékosabb sofőre címért

23 versenyző közel ugyanennyi országból vesz részt a Volvo Trucks Teherautó-vezetők Fogyasztási versenyének világdöntőjén. Rövidesen megküzdenek egymással azért, hogy kiderüljön, ki vezet a legüzemanyag-takarékosabban közülük. Egy normálméretű szállítmányozó vállalat a működési költségeinek egyharmadát költi üzemanyagra. Hatékony vezetéssel a sofőr képes csökkenteni az üzemanyag-fogyasztást és nagy különbség tapasztalható mind környezetvédelmi mind anyagi szempontból. “A Teherautó-vezetők Fogyasztási Versenye során arra kívánunk rávilágítani, hogy a sofőrnek döntő szerepe van az üzamanyag-takarékosabb vezetési stílus elsajátításával. Azt is tudjuk, hogy ezt a technikai készséget, minden sofőr meg tudja tanulni, és hogy hosszútávon sok pénzt tud megtakarítani a szállítmányozó cégnek,” mondja Jovic Vesna a Teherautó-vezetők Fogyasztási Versenyének project menedzsere.


2014. 09. 04. Észtország nyerte a közép-kelet európai 2014-es Teherautó-vezetők Fogyasztási Versenyét a Volvo Trucks szervezésében, ezzel az eredménnyel Litvániával és Szerbiával együtt a világdöntőbe jutott

Múlt pénteken zajlott a közép-kelet európai régió számára megrendezett 2014-es Teherautó-vezetők Fogyasztási Versenyének döntője, mely a Pozsonyhoz közeli Szlovákia Ringen került megrendezésre. A régiós döntő utolsó körében az észt sofőr – Aare Müil - verhetetlennek bizonyult üzemanyag-takarékos vezetésben és így lett a 2014-es Teherautó-vezető Fogyasztási Versenyének bajnoka a közép-kelet európai régióban. Ezzel megnyerte a fődíjat – egy vadonatúj Volvo S60-as személygépkocsit. Aare Müil hamarosan csatlakozik a litván Jonas Gudauskashoz , aki második és a szerb Miško Đokovićhoz, aki harmadik helyezést ért el, és ők, mint a régió 3 legjobb sofőrje fognak részt venni a Világdöntőn Svédországban, szeptember 19-én.
Fizessen elő a Volvo Trucks híreire

Szeretne e-mailben vagy mobilon értesülni arróül, amikor új hír kerül fel erre a weboldalra? Töltse ki a lenti adatokat

  •  
  •  
  •  
  •  

Ennek a bejelölésével hozzájárul, hogy a Volvo Trucks tárolja az ön személyes adatait az előfizetésével kapcsolatban