2013. 11. 06.

2014-ben a Globetrotter Club Brazíliába megy!Kétség sem férhet hozzá, hogy a Volvo Trucks által speciális - luxus utat tartalmazó- promóciós csomagban kínált FH nyergesvontatók kampányai mindig nagyon sikeresek. A 2014-es évben a Közép-Kelet Európai Régió a világ egyik legcsodálatosabb helyére, Brazíliába viszi el az Euro6-os, speciális felszereltségű FH nyergesvoltatók vásárlóit a Globetrotter Club keretein belül.

 

Ez az exkluzív értékesítési kampány épp most indul minden országban a Volvo Trucks közép-kelet európai piacán, beleértve Magyarországot is.

A kampány során az ügyfél nem pusztán az elérhető legjobban felszerelt nyerges vontatók egyikét vásárolja meg, hanem lehetőséget kap egy világraszóló kalandra is a Globetrotter Club tagságon keresztül.

Az ügyfél, akit érdekel ez a különleges ajánlat és vásárol egy FH13 42T Globetrotter XL hálófülkés vontatót, vagy 3 darab FH13 42T Globetrotter hálófülkés vontatót a meghatározott műszaki paraméterekkel, melybe beletartoznak az EURO6-os motor és más üzemanyag megtakarítási, kényelmi és biztonsági opciók, egyben Globetrotter Club tagságot is vásárol, mely jövőre egy felejthetetlen brazil útra viszi el.  

A 2014. novemberében esedékes utazás számos kalandot tartogat a klubtagoknak, többek között egy Volvo gyárlátogatást Curitiba-ban, varázslatos napokat Rio-ban, és lazítást egy luxus resort tengerparti strandján.

Az ajánlatról - melynek érvényessége 2014. március vége - a Volvo Trucks értékesítőinél és a  http://www.volvotrucks.hu/ oldalon érhető el bővebb információ.

További információk: Papp Ágnes, telefon +36 1 253 0886, e-mail agnes.papp@volvo.com

2014-ben a Globetrotter Club Brazíliába megy! image/pjpeg 971 KB
vissza

Fizessen elő a Volvo Trucks híreire

Szeretne e-mailben vagy mobilon értesülni arróül, amikor új hír kerül fel erre a weboldalra? Töltse ki a lenti adatokat

  •  
  •  
  •  
  •  

Ennek a bejelölésével hozzájárul, hogy a Volvo Trucks tárolja az ön személyes adatait az előfizetésével kapcsolatban