2014. 02. 26.

A Volvo FH nyerte a 2014-es Év Tehergépjárműve díjat LitvániábanAz új Volvo FH-t választották az Év Tehergépjárművének Litvániában. A díjat a múlt héten vette át Are Knoph a Volvo Csoport Balti államokért felelős ügyvezető igazgatója a Vezető Szállítmányozók ünnepségén, melyet a Közlekedési és Kommunikációs Minisztériumban tartottak Vilniusban.

 

A Litván Vezető Szállítmányozók szövetségeében tartott szavazások célja, hogy kitüntessék a legjobb menedzsereket, cégeket és megoldásokat az országon belüli szállítmányozó és logisztikai iparban. Az új Volvo FH a technológia kategóriában nyerte el a rangos díjat.

" Büszkék vagyunk az Év Tehergépjárműve díjra melyet az új Volvo FH kapott Litvániában. Ez egy erős bizonyíték arra, hogy a Volvo Trucks egy nagyszerű járművet szállított.  Az üzemanyag-takarékos technológiák, az innovatív fülke, a hi-tech hajtáslánc alkatrészek és a speciális karbantartási megoldások új mércét állítottak fel a szállítmányozási iparágban. A trófea továbbra is hangsúlyozza a Volvo FH vezető pozícióját a litván hosszú távú fuvarozási szegmensben" mondja Are Knoph, a Volvo Csoport Balti államokért felelős ügyvezető igazgatója.

Ez már a második alkalom, amikor a Volvo FH-t választják az Év Tehergépjárművé Litvániában - a litván Vezető Szállítmányozók zsűrije a Volvo FH szériát ezzel a címmel jutalmazta 2009-ben is. Egy nemzetközi magazin a Transportas a szervezője a litván Vezető Szállítmányozók szavazásainak, mely immár hatodik egymást követő alkalommal került megrendezésre.

További információk: Papp Ágnes, telefon +36 1 253 0886, e-mail agnes.papp@volvo.com

A díjat Are Knoph a Volvo Csoport Balti államokért felelős ügyvezető igazgatója vette át. image/pjpeg 383,6 KB
vissza

Fizessen elő a Volvo Trucks híreire

Szeretne e-mailben vagy mobilon értesülni arróül, amikor új hír kerül fel erre a weboldalra? Töltse ki a lenti adatokat

  •  
  •  
  •  
  •  

Ennek a bejelölésével hozzájárul, hogy a Volvo Trucks tárolja az ön személyes adatait az előfizetésével kapcsolatban