2013. 09. 05.

A Volvo Trucks új termékpalettája először mutatkozik be a nagyközönség előttA Volvo Trucks 5 új tehergépjármű modellt mutatott be 2012 szeptember óta – és a teljesen új paletta először a szeptember 10. és 14. között megrendezésre kerülő moszkvai Comtrans kiállításon mutatkozik be a nyilvánosság előtt.

   

"A standunkon álló teherautók a Volvo Trucks történetének egyik legintenzívebb és legérdekesebb periódusának eredményei. A valaha volt legmodernebb és leginnovatívabb Volvo palettáról van tehát szó, így kiemelkedő képességekkel rendelkezünk arra nézvést, hogy segítsük a vevőinket a produktivitás és a jövedelmezőség fejlesztésében, minden szegmensben," mondta Claes Nilsson, a Volvo Trucks elnöke.

Az új tehergépjármű-sorozat minden fő szegmensben növeli a Volvo Trucks ajánlati lehetőségeit:

•·         Volvo FH - a hosszútávú fuvarozás bajnoka

•·         Volvo FM - a rugalmas, sokoldalú játékos

•·         Volvo FMX - talán a legjobb építőipari teherautó a világon

•·         Volvo FE és Volvo FL - easy-to-own, könnyen vezethető megoldás sima regionális és városi elosztófuvarozáshoz  

Innovatív funkciók

Minden új modell olyan innovációkat és funkciókat tartalmaz, melyek könyebbé és hatékonyabbá teszik a sofőrök munkáját. Ezek közé tartozik a továbbfejlesztett felfüggesztés és az úttörő Volvo Dinamikus Kormányzás, mely elérhető az új FH-ban, FM-ben és FMX-ben. Az I-See technológia - az I-Shift váltó kiegészítője - 5% üzemanyagot képes megtakarítani.

"Nagyon magabiztosak vagyunk a minőségünket illetően, így most egy új Arany szerződést ajánlunk vevőinknek a Volvo FH-hoz és FM-hez, amely maximális üzemidő-garanciát tartalmaz. A telematikai ellenőrzés kulcsfontosságú elemeivel a szerviz online követni tudja a különböző komponensek aktuális kopását és állapotát," magyarázza Claes Nilsson.

40 éves évforduló Oroszországban

Az új termékpaletta bemutatása nagyszerű lehetőség arra, hogy megünnepeljük a Volvo Trucks Russia 40 éves évfordulóját. Az első 100 vontatót 1973-ban szállították. Ez akkor a legnagyobb szállítást jelentette külföldi járműből az orosz piacra. A jelenlegi Volvo populáció az orosz utakon 70,000 darabra tehető.

2009-ben a Volvo volt az első külföldi tehergépjármű-gyártó, mely teljeskörű termelést hozott létre Oroszországban. A következő évben az új, fejlettebb teherautók gyártása kezdődik meg a kalugai gyárban.

"Oroszország az egyik kulcspiacunk, és egy valódi sikertörténet. Komolyan befektetünk a helyi termelésbe és egy megerősített szervizhálózatba, bízva abban, hogy itt senki nem tudja majd legyőzni teljes termék- és szolgáltatás-palettánkat," mondta befejezésül Claes Nilsson.

A Volvo Trucks sajtókonferenciát tart a Comtrans kiállításon szeptember 9-én 12.00-kor. Az előadók Claes Nilsson, a Volvo Trucks elnöke, és Anton Zhelapov, a Volvo Trucks Russia kereskedelmi igazgatója lesznek.

További információk: Papp Ágnes, telefon +36 1 253 0886, e-mail agnes.papp@volvo.com

Teljes termékpaletta image/x-png 1,2 MB
vissza

Fizessen elő a Volvo Trucks híreire

Szeretne e-mailben vagy mobilon értesülni arróül, amikor új hír kerül fel erre a weboldalra? Töltse ki a lenti adatokat

  •  
  •  
  •  
  •  

Ennek a bejelölésével hozzájárul, hogy a Volvo Trucks tárolja az ön személyes adatait az előfizetésével kapcsolatban