2013. 09. 11.

Világbajnok szkanderozó mutatja be a Volvo Trucks új ruhakollekciójátA Volvo Trucks új ruhakollekciót alkotott, amelyet a cég legutóbb bemutatott teherautója, a nehéz építőipari feladatokat ellátó FMX modell inspirált. A kollekció annak az új partnerkapcsolatnak a része része, amely a Volvo Trucks és a kilencszeres szkander-világbajnok, Heidi Andersson között jött létre.

 

"Az új ruhakollekciónkat az új Volvo FMX ihlette - a világ egyik legkeményebb építőipari teherautója, amely erővel, kitartással és világszínvonalú műszaki tudással büszkélkedhet. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek Heidi Anderssont is jellemzik," mondja Åsa Theleen, a Volvo Trucks Márka & Marketing Kommunikációs Igazgatója.

Premier a Comtrans-on Moszkvában

Az új kollekció, amelyet "Volvo Trucks Sofőrfokozat - FMX" névvel illettek, szeptember 9-én a Volvo Trucks webshop-jában kerül bemutatásra. Legelső alkalommal a moszkvai Comtrans Show-n leplezik le, melyen Heidi Andersson is részt vesz.
A show-n a Volvo FMX is látható lesz, amelyet nehéz építőipari feladatokra terveztek, és már korábban bemutattak az idei év során.

Tréning-tippek Heidi Andersson-tól

Az együttműködés részeként Heidi Andersson és a Volvo Trucks egy tréningprogramot is kifejlesztett.

"Tudjuk, hogy sok teherautó-vezetőnek nehézen jut ideje és tere testmozgásra. Éppen ezért Heidivel most azon dolgozunk, hogy az érdeklődőknek néhány egyszerű edzéstippet adjunk, amelyeket hétköznapi környezetben elvégezhetnek," magyarázza Åsa Theleen.Még több információ a tréning programról a Volvo Trucks merchandise oldalán található:

 http://store.volvotrucks.com/fmx

Tekintse meg a Heidi Anderssonnal készült marketing-filmet: http://youtu.be/aJQMCtEEF5s

2013. szeptember 9.

Tények Heidi Andersson-ról

Kilencszeres világbajnok szkanderozó

Kora:33 év

Született: Ensamheten, Svédország

Súly/Magasság: 65 kg/170 cm

Eredmények: Kilenc világbajnoki aranyérem, öt világbajnoki ezüstérem és három világbajnoki bronzérem. Két európa-bajnoki arany.

Az első szervezett versenyt 1952-ben Kaliforniában rendezték. Az első világbajnokságot 1992-ben tartották, amely azóta egy évenként megrendezendő eseménnyé fejlődött. A versenyben a két versenyző a könyökét egy asztalra helyezi, és fogja egymás kezét. Az első személy, aki lenyomja az ellenfél kezét az asztalra, nyer.

A versenyzők különböző súlycsoportokban versenyeznek. A nők nők ellen versenyeznek, a férfiak férfiak ellen.

Link a webshop-hoz: www.store.volvotrucks.com/fmx  

További információk: Papp Ágnes, telefon +36 1 253 0886, e-mail agnes.papp@volvo.com

A kilencszeres szkander világbajnok Heidi Andersson bemutatja hogyan lehet a kitartást javítani egy traktor gumiabroncs görgetésével. image/pjpeg 293,2 KB
A szkandernél fontos a jó technika. image/pjpeg 209,7 KB
A szkandernél nagyon fontos az erős felsőtest. image/pjpeg 281,2 KB
Az új Volvo FMX image/pjpeg 387,4 KB
Heidi Andersson akkor kezdte a szkanderezést, amikor tizenegy éves volt, egy pajtában a szülei farmján Ensamheten faluban, Svédországban. image/pjpeg 240,4 KB
vissza

Fizessen elő a Volvo Trucks híreire

Szeretne e-mailben vagy mobilon értesülni arróül, amikor új hír kerül fel erre a weboldalra? Töltse ki a lenti adatokat

  •  
  •  
  •  
  •  

Ennek a bejelölésével hozzájárul, hogy a Volvo Trucks tárolja az ön személyes adatait az előfizetésével kapcsolatban