Exchange alkatrészek

Volvója maradjon Volvo

Tartsa fenn Volvo teherautója teljes működőképességét Volvo Exchange alkatrészekkel – költséghatékony mód arra, hogy Volvója Volvo maradjon.

Exchange alkatrészek FELÚJÍTÁSI eljárásunk során a visszaérkezett kopott alkatrészeket teljesen szétszerelik, így pontosan felmérhető az állapotuk. Az alkatrészeket a fő darabjaikig lebontják, és a további átvizsgálás előtt alaposan megtisztítják. A kopó alkatrészeket, például a csapágyakat, tömítéseket és keféket vadonatúj Eredeti Volvo alkatrészekre cserélik. Szükség esetén a legfrissebb műszaki specifikációnak megfelelően megmunkálják az alkatrészeket, majd újból összeszerelik. Ezután ismét tesztelésre kerül sor, hogy meggyőződjenek a termék teljesítményéről. Valamennyi Volvo Exchange alkatrész versenyképes áron érhető el, és ugyanazon garanciális feltételek vonatkoznak rájuk, mint az új Eredeti Volvo alkatrészeinkre.

 Exchange alkatrészek Ha beszerel egy Volvo Exchange alkatrészt, biztos lehet benne, hogy olyan minőséget és teljesítményt kap, mit csak a Volvo nyújthat. Valamennyi Exchange alkatrész tesztelésen esik át, mielőtt elhagyná a gyárat, és Volvo szervizekben, Volvo szerelők építik be őket.

 

 

A Volvo Exhange alkatrészek a Volvo Trucks szigorú minőségi előírásai alapján kerülnek felújításra, garantálva a környezetkárosító hatás minimális szinten tartását.

 Exchange alkatrészek TEKINTSE MEG A FILMET és nézze meg, ahogy a felújítási folyamat új életre kelti a Volvo Exchange alkatrészeket! Kattintson ide a megtekintéshez!Beszéljen Volvo kereskedőjével, és tudja meg, hogy a Volvo Exchange alkatrészek miként segítenek abban, hogy Volvója Volvo maradjon!