Eredeti Volvo alkatrészek

Mozgásban tartjuk teherautóit.

Volvo teherautóját Önnek terveztük, a legkisebb részletekig odafigyelve a minőségre. Új és eredeti állapotában megbízhatóan és csúcsteljesítményt nyújtva üzemel. Miért ne tartaná meg ilyennek?

Az Eredeti Volvo alkatrészek segítenek mozgásban tartani teherautóját, amely így munkára kész, és bevételt termelhet. A megfelelő, egymással tökéletes összhangban működő alkatrészekkel és specifikációkkal teherautójának üzemanyag-hatékonyságát is megőrizheti, és alacsonyan tarthatja az üzemanyag-költségeket és a károsanyag-kibocsátást. Mindent egybevetve az Eredeti Volvo alkatrészek elengedhetetlenek az üzemidő maximalizálásához, és a lehető legjövedelmezőbb teherautó-üzemeltetés eléréséhez.


Eredeti minőség és naprakész know-how

Eredeti minőség és naprakész know-how.

Teljesen biztos lehet benne, hogy az eredeti állapot megtartása érdekében kizárólag Eredeti Volvo alkatrészeket használunk. Minden szervizműveletet magasan képzett szerelőink végeznek el, akik szaktudások fejlesztése és a legújabb műszaki fejlesztések követése érdekében folyamatos továbbképzésben részesülnek. Szervizeink hatékony diagnosztikai rendszerekkel és adatbázisokkal, célszerszámok teljes körével és a legfrissebb szervizirodalommal is fel vannak szerelve. Amikor teherautója egy Volvo szervizbe érkezik, mindig előre tájékoztatjuk Önt a javasolt szervizmunkákról, és arról, hogy mikor lehet ismét úton teherautója.

A megfelelő alkatrészek

A megfelelő alkatrészek.
A megfelelő helyen a megfelelő időben.

A Volvo Trucks gondosan kiépített, minőségi szervizekből és kereskedésekből álló hálózata révén több mint 140 piacon képviselteti magát. A Volvo több mint 100000 alkatrészt biztosít. Fejlett logisztikai rendszerünk biztosítja, hogy Volvo kereskedésén vagy Volvo szervizén keresztül gyorsan és egyszerűen hozzájuthasson a szükséges alkatrészhez, ha eljön a szervizelés ideje. Sőt, mi több, megígérjük, hogy egy típus gyártásának leállítása után még további legalább 15 évig biztosítjuk a létfontosságú alkatrészeket, így hosszú évekig maximalizálhatja teherautóinak üzemidejét.

Érték a pénzéért

Érték a pénzéért.

A kiemelkedő és a rossz minőség közötti különbség messze túlmutat a kinézeten. Az anyagválasztás és a tűréshatárok például nem láthatók, de hosszú távon igen nagy különbséget jelentenek. Alkatrészeinket szigorú teszteknek vetjük alá, hogy optimális teljesítményt nyújtsanak és tökéletesen illeszkedjenek Volvo teherautójába. Ezért állíthatjuk teljes magabiztossággal, hogy az Eredeti Volvo alkatrészek nyújtják a legtöbb értéket a pénzéért. Biztosan számíthat arra, hogy zökkenőmentesen együttműködnek a teherautó más alkotóelemeivel. Az alkatrészekre, az elvégzett munkára, valamint az ezek hibájából bekövetkező sérülésekre is vonatkozó Volvo garancia teljes körű védelmet nyújt Önnek.