A legjobb segítség a legrosszabb esetekre

Nem tervezett leállások és meghibásodások bárkivel és bármely tehherautóval történhetnek. A Volvo Action Service minimalizálja a kockázatokat az éjjel-nappali javítási segélyszolgálat és számos más szolgáltatás révén.

Teljes teherautó szerviz
Hatékony, több mint 1000 Volvo kereskedőből és beszállítóból álló európai hálózatunknak köszönhetően a Volvo Action Service a teherautóval kapcsolatos szinte minden kérdésben segítséget tud nyújtani. A motor és a hajtáslánc meghibásodása mellett a teherautó felépítményével, a pótkocsival, a hűtő vagy fűtő egységekkel, a kerekekkel és sok egyéb mással összefüggő problémákat is orvosoljuk.

Segítség, amely mozgásba hozza Önt
Ha a gépjármű vagy a pótkocsi nem javítható meg elég rövid idő alatt a kereskedelmi kötelezettségek teljesítéséhez, a Volvo Action Service segítséget nyújt abban, hogy bérelt járművel vagy pótkocsival továbbhaladjon az áru. És ha a vezetőnek gondja támad a hatóságokkal, a Volvo Action Service a helyi jogi képviseletről is gondoskodni tud.

A Volvo Action Service vészhelyzetben képes pénzügyi segítséget is nyújtani, arra az esetre, ha a vezetőnek váratlan kiadások miatt elfogyna a pénze, illetve megoldja a vezető hazaszállítását is, amennyiben az műszaki probléma vagy betegség miatt kénytelen magára hagyni a gépjárművét.

Röviden: ha a teherautó váratlanul mozgásképtelenné válik, hívja a Volvo Action Service-t. Hamarosan folytathatja útját.

VAS hívása - Új Volvo FH tulajdonság
Egy nem tervezett leállás a semmi közepén? A Volvo Action Service csupán egy gombnyomásnyira van. A VAS On Call automatikusan olyan operátorhoz kapcsolja Önt, aki beszél az Ön nyelvén (a teherautó ellenőrzi a digitális tachográfban lévő kártya nemzetiségét). Az összekapcsolás után pedig a kiszolgálás gyors és pontos, mert már ismerik az Ön alvázazonosítóját, helyzetét és a lehetséges hibakódokat.