Volvo Service Contracts

Tegye jobbá mindennapjait!

Teherautóinak üzemideje könnyedén növelhető. Ugyanakkor csökkentheti üzemeltetési költségeit, jobban irányíthatja tevékenységét és több ideje jut arra, hogy fő tevékenységére összpontosítson. Ezt nyújtják a Volvo Szervizszerződések – amelyek tovább javítanak egy már így is remek teherautón, értéket adva vállalkozásához.

Teherautója mindig remek formában van

Teherautója mindig remek formában van

Egy szervizszerződés keretein belül a lehető legjobban viseljük gondját teherautójának, és csúcsformában tartjuk azt. Szervizelését minősített szerelők végzik, akik gondoskodnak arról, hogy a jármű teljesítményének legjobbját nyújtsa – és minden munkát akkor végzünk el, amikor az Önnek megfelelő, hogy a lehető legkevésbé zavarjuk tevékenységét.

Tevékenysége zökkenőmentesen folyik

Tevékenysége zökkenőmentesen folyik

Ha ránk bízza teherautójának szervizelését, biztosítja az üzemidejét és javítja az üzletmenetét. Szállításai kiszámíthatóbbá, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé válnak. Mindez a már meglévő ügyfeleivel fennálló kapcsolatait is javítja.

Teljes költségfelügyelet

Teljes költségfelügyelet – kevesebb papírmunka

Amellett, hogy értéket adnak vállalkozásához, a költségeket is kedvezően befolyásolják a szervizszerződések. Hatékonyabban felügyelheti azokat, időt és pénzt takaríthat meg az adminisztráció terén, és a megfelelően karbantartott teherautók üzemanyag-takarékosabban is üzemelnek. Mindez csökkenti a teljes üzemeltetési költséget, és csökkenti az Ön terheit – így nyugodtan összpontosíthat vállalkozása fejlesztésére.

100%-os üzemidő

Mennyivel szeretné jobbá tenni mindennapjait?

A válasz dönti el, hogy melyik szerződést érdemes választania. Valamennyi szerződés jobban dolgozó teherautót eredményez, de az Arannyal a gondtalan üzemeltetés és a 100%-os üzemidő előnyeit is élvezheti.