Volvo Arany szerződés

Az Arany szerződés megadja vállalkozásának a szükséges pluszt.

A Volvo Arany szerződéssel garantált a lehető legnagyobb üzemidő, és mivel a szerződés a megelőző karbantartást és a teherautó javítását is magában foglalja, teljes felügyeletet gyakorolhat költségei felett. Az eredmény gondtalan üzemeltetés, és elegendő idő, hogy Ön maradéktalanul arra összpontosíthasson, hogy a legtöbbet hozza ki vállalkozásából.

Garantált 100%-os üzemidő

FH és FM – Garantált 100%-os üzemidő

A Volvo FH és Volvo FM teherautók a 100%-os üzemidő ígéretét hordozzák, ami a fejlett teherautó-technológia, a Volvo szakértő szerelői, illetve kiterjedt kereskedői hálózatunk kombinációjának köszönhető. Ha teherautója megakadályozza abban, hogy elvégezze a feladatait, csere-teherautót biztosítunk, vagy pénzügyi kompenzációt nyújtunk Önnek.
Tudjon meg többet

Maximális rendelkezésre állás

FE és FL – maximális rendelkezésre állás

Új Volvo FE és Volvo FL teherautóink valamennyi létfontosságú rendszere távolról csatlakoztatható a Volvóhoz. Ezáltal még azelőtt felismerhetjük és orvosolhatjuk a kisebb problémákat, mielőtt azok nagyobb gondot okoznának. Előnyök az Ön számára: a jármű maximális rendelkezésre állása, és hatékonyabb szállítási szolgáltatás nyújtásának lehetősége.
Tudjon meg többet

Csak a legjobb szerelők dolgoznak rajta

Csak a legjobb szerelők dolgoznak rajta

Kizárólag minősített szerelőket alkalmazunk, akik mindent tudnak a legújabb technológiákról, beleértve az összetett elektronikákat is. Szerelőink csak Eredeti Volvo alkatrészeket használnak, ismerik a teherautók pontos specifikációit, és rendelkezésükre áll az alapos és gyors munkavégzéshez szükséges valamennyi alkatrész és célszerszám.

Szervizelés a megfelelő időben

Mindig a megfelelő időben végezzük a szervizelést

Járművét egy közösen megállapított dátumokon alapuló egyedi szervizelési és megelőző karbantartási terv alapján gondozzuk. Behívjuk Önt karbantartásra, és elvégzünk a teherautó üzemidejének és működésének biztosításához szükséges minden műveletet. Természetesen akkor dolgozunk, amikor Ön nem, így nem zavarjuk az üzletmenetét – ha pedig valami váratlan történne, mi mindig a rendelkezésére állunk.

Mindenre kiterjed.

Nyugodjon meg – mindenre kiterjed

A Volvo Arany szerződés a szerződés időtartama alatt magában foglalja a teherautó teljes karbantartását és valamennyi javítási munkáját. Nincsenek váratlan költségek, és nem kell aggódnia a káros leállások vagy költséges meghibásodások miatt.

Jobb mindennapok

Jobb mindennapok – és üzletmenet

Volvo Arany szerződéssel igazán egyszerű egy teherautó üzemeltetése. Nem kell időt fordítania a szervizeléssel kapcsolatos kérdésekre, és pontosan ismeri a havi költségeket. Ez jobbá teszi mindennapjait, és kisebb teljes üzemeltetési költséget biztosít. Ráadásul teherautójának használtkori értéke is lényegesen magasabb lesz.

Tanácsot szeretne kérni, hogy melyik szervizszerződés a legelőnyösebb az Ön számára? Lépjen kapcsolatba helyi Volvo Trucks márkakereskedőjével!