Hadd forogjanak a kerekek

Forogjanak a kerekek


A Volvo Trucks üzleti partnereként a kibővített Arany Szervizszerződés, valamint a karbantartás proaktív megközelítése új mércét állít fel a teherautók rendelkezésre állása terén.

Üzemidő

Továbbfejlesztett Arany Szervizszerződés

Az új Volvo FE-hez megrendelhető a továbbfejlesztett Arany Szervizszerződés. Ezzel a szerződéssel teherautójának létfontosságú rendszerei távoli összeköttetésben állnak Volvo szervizével, ahonnan azok megfigyelhetők, így akkor végzik el a karbantartást, amikor szükséges. Ez a proaktív megközelítés azt is biztosítja, hogy a kis problémák még azelőtt felismerhetők legyenek, hogy nagyobb gondot okoznának, továbbá lehetővé teszi, hogy a karbantartási és javítási feladatokat akkor végezzék el, amikor a teherautó nincs beosztva munkára. Ez az új csatlakoztathatósági lehetőség maximalizálja a jármű rendelkezésre állását, és hatékonyabb szállítási és áruterítési tevékenységet tesz lehetővé az Ön számára.

Egyszerűbben átlátható költségek

Volvo Trucks kereskedőjével együtt egyéni, az Ön saját üzleti követelményeinek megfelelő karbantartási ütemtervet alakíthatnak ki, fix havidíjjal. Ezáltal a költségek könnyebben nyomon követhetők, és egyszerűbbé válik az adminisztráció.

Az üzemidő növelése

Szervizszerződéseink mindenkinek segítséget nyújtanak, a járművezetőknek, a tulajdonosoknak és a flottamenedzsereknek is, akik hozzáféréshez jutnak egy átfogó, gondosan kialakított kereskedői hálózathoz. Abban is biztos lehet, hogy a karbantartási munkák során kizárólag Eredeti Volvo Alkatrészek kerülnek beépítésre. Teherautója továbbá mindig képzett és tapasztalt Volvo szerelők kezei közé kerül.

Egy erőteljes csomag

A kiváló minőségű termék és a gondtalan üzemeltetés egy olyan erős csomagot alkot, amely döntő tényező az üzleti sikerhez. Miért ne hagyná, hogy ez az Ön üzleti sikere legyen?