Volvo Trucks Assistance

Maximális segítség

Új, teljes körű európai segélyszolgáltatást kínál ügyfeleinek a Volvo. A Volvo Trucks Assistance bármilyen probléma esetén gyors, megbízható és mindenre kiterjedő segítséget nyújt a fuvarozóknak, legyen szó váratlan meghibásodásról, balesetről, betegségről vagy akár az üzemanyag kifogyásáról. Ráadásul az első évben ingyenesen!

Felsorolni is nehéz, mennyiféle váratlan probléma léphet fel út közben egy fuvarfeladat teljesítése során.
A jármű meghibásodásán kívül, ami egyébként a Volvók legendás megbízhatóságának köszönhetően igen ritka, előfordulhat gumiabroncs-defekt, történhet közúti baleset, megrongálhatják vagy ellophatják a járművet, kifogyhat az üzemanyag, megbetegedhet a gépkocsivezető, hogy csak a legjellemzőbb eseteket említsük.
Mindezek minél gyorsabb, egyszerűbb és gördülékenyebb megoldása pedig kulcsfontosságú lehet a fuvarozók számára annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálást nyújthassák megrendelőiknek.
Hiszen manapság a fejlett logisztikai rendszerek, mint például a just-in-time beszállítások, szigorúan megkövetelik, hogy a rakomány pontosan és rendben célba érkezzen.

Ennek jegyében dolgozta ki a Volvo az egyik legnagyobb európai segélyszolgálattal, a Europe Assistance-szal együttműködve az igen széles körű Volvo Trucks Assistance rendszert.
Különlegességét jól mutatja, hogy a keretes táblázatban felsorolt szolgáltatásainak egyikét sem tartalmazzák az alapszintű Casco biztosítások.
Volvo trucks assistance

Ráadásul a Volvo Trucks segélyszolgálata nemcsak baleset vagy műszaki meghibásodás, hanem lopás, rongálás, üzemanyag-kifogyás, gumiabroncshiba és egészségügyi problémák esetén is megfelelő segítséget nyújt ügyfeleinek, sőt, szükség esetén külön gondoskodik a szállítmány felügyeletéről vagy továbbszállításáról.
Ezenkívül ügyfélszolgálati vonala a segélyhívások magyar nyelvű fogadásán és kezelésén kívül hasznos információkkal is szolgál például az utak állapotáról, Volvo márkaszervizekről, töltőállomásokról, kórházakról, szállodákról vagy gyógyszertárakról, valamint az esetleges biztosítási eseménnyel kapcsolatos külföldi ügyintézéshez szükséges tolmácsolással is áll rendelkezésre.
Továbbá lehetőséget nyújt az ügyfeleknek a Volvo Truck Centerekben javítási és karbantartási szerződések megkötésére.

A Volvo Trucks Assistance szolgáltatásai

Szolgáltatás Leírás

Jármű elvontatása

Meghibásodás esetén: a legközelebbi

hivatalos Volvo márkaszervizbe.

Baleset esetén: a legközelebbi Volvo Truck

Centerbe. 

Egyszerű javítás a jármű meghibásodásának helyszínén

A sürgősségi központ küld egy szakembert a jármű javítására.

Üzemanyag kiszállítása

Üzemanyag kifogyása esetén (az üzemanyag ára nincs benne). 

Szállítmány felügyelete

A szállítmányról is gondoskodik, nem csak a járműről. 

Újrarakodás

Fedezi a szállítmány felügyeletének költségeit – 24 órán át folyamatosan. 

A jármű személyzetének elszállítása az anyacéghez vagy a célállomásra 

Ha a jármű nem javítható a káresemény bejelentésétől számított 24 órán belül. 

Szállodai elhelyezés a gépkocsivezető és az utasok számára 

Elhelyezés reggelivel egy háromcsillagos szállodában – arra az időre, amíg a jármű javítása tart. 

Jármű átvétele a meghibásodás után 

Megszervezi egy személy csak odaútra szóló vasúti utazását első osztályon (és fedezi ennek költségeit) a jármű javításának helyszínére, hogy felvehesse a járművet. 

Alternatív szállítási lehetőség megszervezése 

Ha a jármű mozgásképességének helyreállítása 72 órán belül nem lehetséges, a sürgősségi központ értesíti a biztosított felet alternatív szállítási lehetőség megszervezéséről. 

Sérült személy hazaszállítása 

A sérült személy hazaszállítása. 

Holttest hazaszállítása 

Megszervezi a személyzet elhunyt tagjának hazaszállítását, és fedezi ennek költségeit.

Fordítás telefonon keresztül 

Telefonos segítség a rendőrséggel, a határőrséggel és az egészségügyi központtal történő tárgyalások során.

Adminisztratív szolgáltatás 

Ha az utazás folytatásához szükséges dokumentumok hiányoznak. 

Információs szolgáltatás 

Információ határátkelők, Volvo szervizek, kórházak, gyógyszertárak, szállodák, panziók, töltőállomások stb. elhelyezkedéséről. 

Egy út közben felmerülő probléma esetén a fuvarozóknak tehát mostantól a Volvo Trucks Assistance ügyfélszolgálatát kell hívniuk, még a jármű garanciális idején belül is.
A Volvo Action Service akkor lép színre, amikor a jármű már a szervizbe ért.
A Volvo Trucks Assistance további előnye, hogy a szolgáltatás igénybevételéhez az ügyfél részéről nincs szükség készpénzre vagy az anyaszerviz által nyújtott fizetési garanciára.
Területileg pedig egész Európában érvényes Oroszország, Ukrajna, Fehéroroszország és Moldávia kivételével, ám a vontatási költségeket ezekben az országokban is fedezi a szolgáltatás, sőt, még Kazahsztánban, Türkmenisztánban és Grúziában is.
A szolgáltatás minden új Volvo tehergépkocsi esetén egy évig ingyenes, további kiterjesztése pedig évi nettó 250 euróba kerül.
Mindezek révén a Volvo Trucks Assistance a haszonjárművek piacán a legszélesebb szolgáltatási kört nyújtja.
Volvo Trucks Assistance