Így működik

Egy teljes rendszer – bármilyen teherautóhoz

Mivel a Dynafleet fejlesztése a Volvo Trucks-on belül folyik, a rendszer révén egyedülálló és rendkívül hasznos információkhoz juthat Volvo teherautójától. A Dynafleet azonban utólagosan is beszerelhető bármilyen más gyártmányú és típusú teherautóba, megkönnyítve a vegyes összetételű flották megfigyelését.

Legyen mindenhol naprakész

Legyen mindenhol naprakész

A Dynafleet hardver lehet gyárilag beszerelt, vagy Volvo kereskedése utólagosan is beszerelheti. Nincs szükség további szoftverre – csak jelentkezzen be a Dynafleet internetes portálra, hogy hozzájusson flottaadataihoz – vagy használja iPhone/iPad készülékét, hogy bárhol naprakész lehessen!

Berendezés és szoftver

Berendezés és szoftver

A jármű belsejébe egy nagyteljesítményű Telematics Gateway egységet építenek be, kombinált GPS/GSM antennával. A választott csomagtól függően, a berendezéshez kijelző és billentyűzet is tartozhat. A szoftver távolról, ingyenesen frissíthető.

Információ és tárolás

Információ és tárolás

Az iroda és a járművezető bármikor kommunikálhat egymással, szöveges üzeneteken keresztül. A járműre és a járművezetőre vonatkozó információk a Dynafleet adatbázisába kerülnek, ahonnan elemzés után könnyen értelmezhető kimutatásokként juttatjuk el Önhöz. Az Ön rendelési és számlázási rendszereinek zökkenőmentes integrációja is lehetséges a Dynafleettel.