Dynafleet alkalmazás

Flotta fejlesztés - minden az Ön kezében

A Dynafleet alkalmazás folyamatos frissítésekkel teszi lehetővé az Ön járműveinek, és gépkocsivezetőinek nyomonkövetését, lehetőséget adva a jobb járműhasználat eléréséhez.

Frissítve – most járművezető-értékeléssel
A frissített verzió összesített üzemanyag-hatékonysági pontszámaik alapján rangsorolja a járművezetőit. Ha bárkinek járművezető-továbbképzésre van szüksége – Ön lesz az első, aki megtudja ezt. A járművezetők bejelentkezhetnek és nyomon követhetik üzemanyag-hatékonysági pontszámuk alakulását, valamint összehasonlíthatják eredményeiket a többiekével. Miért ne szervezne egy barátságos belső versengést a járművezetők motiváltságának fokozására? Minél több járművezetőt tudhat a fedélzeten, annál több pénz takarítható meg. 

Figyelje az üzemanyag-hatékonyságot
Ez az alkalmazás segít Önnek elemezni, és kiértékelni gépkocsivezetője vezetési tulajdonságait, figyelembe véve a szállítás típusát. Az üzemanyag-hatékonysági figyelés színekkel és pontszámokkal (0-100) értékeli a gépkocsivezetőt a következő pontok szerint: megállás, fékpedálra lépés, motor és sebességváltó használat, sebességtartomány használat, ás alapjárat használat.Nem Dynafleet felhasználó?
Kérem tekintse meg demo verziónkat.További információkért kattintson a Dynafleet-re.
Fedezze fel a nyereségességet
A jó áttekinthetőségnek és a részletes információknak köszönhetően nyomonkövetheti a fejlődést.
  • Üzemanyag-hatékonyság
  • Járművek kihasználtsága
  • Járművezetők termelékenysége

Az alkalmazásnak három fő területe van: Kijelző, Jármű és Gépkocsivezető. Alább az iPhone-ra és iPad-re is láthatunk példákat.

Töltse le és indítsa el
Minden Dynafleet felhasználó alapvető információkat kap iOS-on és Android-on a flottájáról. Töltse le az alkalmazást ingyen az Apple AppStore vagy a Google Play meglátogatásával és használja Dynafleet belépőjét az indításhoz..

Beállítás és jótanácsok
Kérem végezze el a következő lépéseket az üzemanyag-hatékonyság figyeléshez:

  • Jelentkezzen be adminisztrátorként a Dynafleet portálon
  • Regisztrálja járművezetőit, és lássa el őket belépési adatokkal
  • Rendelje hozzá teherautóit az alkalmazás típusához: áruterítés, építőipar vagy távolsági
  • Az alkalmazásban megjelenő adatok immár a járműhöz rendelt alkalmazás típusának megfelelően kerülnek kiszámításra