Egyszerűen csökkenti a költségeket

Egyszerűen csökkenti a költségeket

Az Üzemanyag & Környezetvédelem csomag lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse teherautóinak és járművezetőinek pontos teljesítményét. Másodpercek alatt hozhat létre kimutatásokat paraméterek széles skálájából, és felderítheti, hogy ugyanazzal a teherautóval miért használnak el több üzemanyagot egyes járművezetők. Ezúton minden eddiginél gyorsabban és pontosabban felismerhetők a megtakarítási lehetőségek.


Középpontban az üzemanyag-hatékonyság

Középpontban az üzemanyag-hatékonyság

Az Üzemanyag-hatékonysági pontszám azonnali áttekintést nyújt járművezetői és járműveik üzemanyag-hatékonysági teljesítményéről. A 0 és 100 közötti pontszámok szám formátumban és színkódolva is megjelennek, megmutatva Önnek a négy fő területen elért teljesítményt: előrelátás és fékezés, a motor és fokozatok kihasználása, sebesség megválasztása, illetve megállás.

Elősegíti a megtakarítások fenntartását

Elősegíti a megtakarítások fenntartását

Az üzemanyag-hatékonysági pontszám lehetővé teszi, hogy összehasonlítsa járművezetőinek vezetési stílusát, valamint állandóan nyomon követheti járművezetőinek fejlődését. Ezek együttesen tökéletes eszközzé teszik az Üzemanyag-hatékonysági pontszámoz a járművezetők aktív oktatására – és az üzemanyag-fogyasztás tartós felügyeletére.

Driver Coaching

Sofőr elemzés

A sofőr elemzés egy funkció a fülkében, mely tippeket ad a sofőrnek arról, hogyan kell üzemanyag-takarékosabban vezetni. Folyamatos elemzést biztosít az út során, így a sofőr alkalmazkodni tud a megváltozott körülményekhez.


Segít üzlete bővítésében

Segít üzlete bővítésében

Az üzemanyag-hatékonyság javítása egyben azt is jelenti, hogy csökkennek cége környezetkárosító hatásai. A károsanyag-kibocsátás teljes dokumentálása segít Önnek, hogy környezettudatos ügyfeleket szerezzen, illetve megtartsa azokat. A Dynafleettel automatikusan küldhetők az ügyfeleknek környezetvédelmi kimutatások, amilyen gyakran csak szeretné.

Az Üzemanyag & Környezetvédelem szolgáltatás:
  • Világos áttekintést nyújt Önnek az üzemanyag-fogyasztásról, a megtett távolságtól, a károsanyag-kibocsátási szintekről és sok egyéb másról
  • Lehetővé teszi az egyes járművezetők üzemanyag-hatékonysági teljesítményének elemzését
  • Könnyen áttekinthető kimutatásokat biztosít, és egyértelműen megmutatja a költség-megtakarítási fejlődési területeket
  • Speciális Üzemanyag-hatékonysági kimutatásokat tesz lehetővé, amelyek elősegítik a megtakarítások tartós fenntartását
  • Figyelmeztet, ha egy lehetséges üzemanyaglopás miatt jelentős változás történik az üzemanyag szintjében
  • Kimutatások a károsanyag-kibocsátási szintekről, amelyek automatikusan elküldhetők az ügyfeleknek
  •  Sofőr elemzés a fülkében.