Nincs több félreértés

Nincs több félreértés

Gondoskodjon a biztonságos, gyors és költséghatékony kommunikációról az Üzenetküldés szolgáltatással! Az irodát és a járművezetőt mindig naprakész információkkal ellátva könnyen elkerülhetők a költséges félreértések. A kommunikáció határok nélküli, csupán egy fix havidíjat kell fizetnie, a teherautók elhelyezkedésétől függetlenül.

Mindig kapcsolatban a teherautóval

Mindig kapcsolatban a teherautóval

Az Üzenetküldés azt a biztonságot nyújtja, hogy Ön bármikor kapcsolatba léphet a teherautóval – bárki is üljön éppen a kormánykerék mögött. Az iroda és a járművezetők szöveges üzeneteken keresztül kommunikálnak, amelyek könnyen összeállíthatók és azonnal megjelennek a teherautó képernyőjén. A teherautó álló helyzetében a járművezető vezetéknélküli billentyűzet segítségével kommunikálhat. A megrendelések vezetés közben is kezelhetők.

Integrálja egyéb rendszereivel

Integrálja egyéb rendszereivel

Az Üzenetküldés szolgáltatás lehetővé teszi továbbá az Ön rendelési és számlázási rendszereinek zökkenőmentes integrációját a Dynafleettel. Így minden fontos információ ugyanazon képernyőről kezelhető, ami magasabb szintű általános felügyeletet biztosít. A járművezető hasznára válik továbbá az a fokozott kényelem, amit a teherautó képernyőjén egyértelműen megjelenő utasítások nyújtanak.Fedezze fel a kijelző lehetőségeit

Fedezze fel a kijelző lehetőségeit

A teherautó kijelzője az üzenetküldésen kívül számos másra is használható. A hátralévő munkaidőre, a lassú forgalomra vagy a legjobb útvonal kiválasztására (opciós Navigáció esetén) vonatkozó automatikus figyelmeztetések megkönnyítik és kevésbé stresszessé teszik a járművezető életét. Kérjük, beszéljen Volvo kereskedőjével, hogy milyen egyéb kijelzőopciók és funkciók érhetők el teherautóihoz!

Az Üzenetküldés szolgáltatás:
  • Egyszerű kommunikáció. Egyértelmű szöveges üzenetek a teherautóban és az irodában
  • Gyors üzenetek. Segít a járművezetőnek a megfelelő döntések meghozatalában a megfelelő időben
  • Költséghatékony. Fix havidíj a teherautók elhelyezkedésétől függetlenül.