Megoldások egy jobb üzletmenetért

Megoldások egy jobb üzletmenetért

A Dynafleetet azzal a céllal fejlesztettük ki, hogy pontos és friss információkat nyújtson Önnek, pontosan akkor, amikor szeretné. Ezáltal pedig a rendszer segít Önnek az alábbi számos probléma megoldásában.


Felügyelet az üzemanyagköltségek felett

Felügyelet az üzemanyagköltségek felett: Az Üzemanyag-hatékonysági kimutatások minden adatot biztosítanak, amire mindenkori üzemanyag-fogyasztásának megállapításához és a trendek felállításához szüksége van. Ez megkönnyíti az üzemanyag-megtakarításhoz szükséges vezetési stílusbeli változtatások kezdeményezését – valamint a fejlődés nyomon követését.
Fokozott járművezetői termelékenység

Fokozott járművezetői termelékenység: Minden járművezetői tevékenység rögzítésre és megjelenítésre kerül. Mennyi ideje van a következő pihenőig? El tudja végezni a járművezető ezt az új megbízást a műszakja alatt? Mindez kiszámításra és áttekinthetően bemutatásra kerül Önnek, ami lehetővé teszi, hogy minden percet a lehető legjobban használjon ki.
Szabad kapacitás felismerése

Szabad kapacitás felismerése:
A Dynafleet ki tudja listázni az újonnan érkezett megbízásra legalkalmasabb járműveket. Az optimális döntés elősegítése érdekében figyelembe veszi az olyan tényezőket, mint a földrajzi elhelyezkedés, a hátralévő munkaidő és a sebességkorlátozások.

Jármű- és járművezető-követés

Jármű- és járművezető-követés:
A jármű használata pontosan bemutatásra kerül a kimutatásokban. Milyen gyakran fékez a járművezető? Vagy mennyi időt tölt alapjáraton? Ugyanazt a teherautót használó két járművezető összehasonlítása során olykor jelentős eltérések figyelhetők meg. A Dynafleet segít ezek kijavításában, ami csökkenti járművének elhasználódását, miközben javítja a vezetési stílust.

Járművezetőkre vonatkozó előírások betartása

Járművezetőkre vonatkozó előírások betartása:
A vezetési idő megállapítása bonyolult is lehet. De nem a Dynafleettel. A flottakezelő rendszer segít Önnek szemmel tartani valamennyi járművezetői tevékenységet – a múltbelieket és a jelenlegieket is. Ha a járművezető közelít a megengedett munkaidő eléréséhez, az irodában és a teherautóban is megjelenik egy figyelmeztetés.

Kevesebb irodai munka

Kevesebb irodai munka:
A Dynafleet automatikusan gondoskodik sok olyan munkáról, amit korábban manuálisan kellett elvégezni, mint például a tachográfadatok letöltése és a különféle járműparaméterek elemzése. Ez jelentősen csökkenti az adminisztrációt, és időt szabadít fel más feladatokra.

Környezetkárosító hatás kimutatása

Környezetkárosító hatás kimutatása:
A környezetvédelmi kimutatások lehetővé teszik, hogy részletesen követhesse flottájának CO2-kibocsátását. Szükség esetén a kimutatások automatikusan elküldhetők az ügyfeleinek is. Ez segít Önnek egy proaktív megközelítés alkalmazásában, miközben időt takarít meg az információk elemzésével.