Takarítson meg akár 5 százalék üzemanyagot! És ezt tartsa is meg!

Takarítson meg akár 5 százalék üzemanyagot! És ezt tartsa is meg!

Üzemanyag-fogyasztásának csökkentése könnyű. Annak fenntartása az idő múlásával már nehezebb. A Fuel Advice szolgáltatással egy személyi tanácsadó segít Önnek üzemanyag-fogyasztása akár 5 százalékos csökkentésében. Ennek fenntartásáról pedig a rendszeres követés a szakszerű iránymutatás gondoskodik.

Nem kell többé elemeznie a kimutatásokat

Nem kell többé elemeznie a kimutatásokat

Saját üzemanyag-tanácsadót kap, aki segít Önnek a fenntartható megtakarítás elérésében. Tanácsadója időt takarít meg Önnek azzal, hogy elemzi járművezetői vezetési technikáját és gyakorlati tippeket ad arra nézve, hogy mely területeken fejleszthető a járművezetők viselkedése a fenntartható megtakarítás érdekében. A tanácsokat rendszeresen megkapja e-mailben, elősegítve, hogy valós időben hozhassa meg a megfelelő döntéseket.

Elősegítve üzemanyag-megtakarítását

Elősegítve üzemanyag-megtakarítását

Flotta- és csoportáttekintéseket kap, illetve részletes kimutatásokat az egyes járművezetők teljesítményéről. A fejlődési területek azonosítása mellett üzemanyag-tanácsadója mindig örömmel válaszol üzemanyag-megtakarítással kapcsolatos kérdéseire.

Tanácsadás számos módon

Tanácsadás számos módon

Amellett, hogy saját üzemanyag-tanácsadóval rendelkezik, az Eszköztár segít Önnek egy egyszerű munkamódszer kialakításában, illetve a fejlődés nyomon követésében. Emellett az üzemanyag-megtakarítással, változásmenedzsmenttel és motivációval kapcsolatos legújabb kutatási eredményeket is biztosítja. Kérdése van? A Fuel Advice Support révén a válaszok soha nincsenek messze.

Mennyit takaríthatok meg?

Mennyit takaríthatok meg?

Egy évente 140000 km-t futó teherautó esetében 2500 euróval csökkenthető az üzemanyagköltség a Fuel Advice támogatásával. Teherautónként 20 eurós havi szolgáltatási díjjal számolva felismeri majd, hogy jól költötte el a pénzét.

Könnyű belevágni

Könnyű belevágni

Kezdje helyi márkakereskedőjének meglátogatásával! Ha rendelkezik beszerelt és működő Dynafleettel – a Volvo flottakezelő rendszerével –, már minden adott. Ha nem, segítünk a rendszer utólagos beszerelésében bármilyen típusú teherautóba.