Volvo Trucks Financial Services

Volvo Financial Services.
Út a haladás felé.


Volvo teherautója a legmagasabb minőséget képviselő jármű, amely biztonságos, és tökéletesen az Ön tevékenységéhez igazítható. Ugyanez érvényes a finanszírozási megoldásokban nyújtott segítségünkre is, amely az iparági ismereteket kombinálja azzal a szándékkal, hogy mozgásban tartsuk teherautóit és üzletmenetét.

Volvo FM lerakodás

Számunkra az Ön igényei a fontosak

A Volvo Trucks úgy ismeri az Ön üzletmenetét és úgy viseli gondját annak, mint senki más. Jöhetnek szezonális bevételmozgások és nehéz idők, de hiszünk abban, hogy teherautóink segítik az üzletmenetét – és elég rugalmasak vagyunk ahhoz, hogy biztonságos módot találjunk Önnek az előrelépéséhez. A finanszírozási megoldásoknál minden a számokról szól – de ezek az Ön számai. Iparági szaktudásunkra és a pénzügyi megoldások nyújtásában adott segítségünkre alapozva minden igényét kielégítjük.

Volvo FH mc-vel

Megvásárolná vagy lízingelné a teherautót?

Egy új Volvo teherautó remek befektetés, de az új idők új pénzügyi gondolkodásmódot követelnek meg. A készpénz és a hitel talán már nem megfelelő Önnek. Szerencsére számos más lehetőséget is kínálunk – és gondosan megvizsgáljuk az igényeit, hogy megtaláljuk a tovább vezető utat. 

Teherautóban

Küszöbölje ki a kockázatokat, és szerezze be a legújabb teherautókat

Cége jövőjének biztosítása létfontosságú a vállalkozásában érintett valamennyi generáció számára. Segítünk a tulajdonlással járó pénzügyi kockázatok csökkentésében, amikor egy új Volvo teherautóba ruház be. Hagyja, hogy mi aggódjunk emiatt, míg Ön versenyképes havidíj ellenében hozzájuthat legújabb járműveinkhez! 

Irodában

Összpontosítson a növekedésre - a többit bízza ránk

Cégének fejlesztésére és a jövőbeni nyereség maximalizálására szeretne összpontosítani? Ha igen, akkor bízzon ránk mindent, ami a teherautókkal kapcsolatos! A Volvo legátfogóbb finanszírozási csomagjai a finanszírozást, a biztosítást, a javításokat és a karbantartást is magukban foglalják. Ezek értéket biztosítanak tevékenységéhez, konszolidálják a költségeit, időt takarítanak meg, és teljes felügyeletet biztosítanak a működése felett.
 


Nyíl  Keresse meg a legközelebbi kereskedőt

Magyarországon több mint XX kereskedéssel olyan helyi kiszolgálást nyújtunk Önnek, amilyet megérdemel.