Volvo FM metán-dízel

Újrahasznosításra készítve

Volvo FM MethaneDiesel teherautójának gyártása során a felhasznált anyagok megközelítőleg harmada újrahasznosításból származik. Amikor pedig teherautója életciklusának végéhez ér, számíthat rá, hogy gondoskodunk az alkatrészeiről. Volvo FM MethaneDiesel teherautójának 90 százaléka újrahasznosítható, és a könnyebb azonosíthatóság érdekében minden 50 grammnál nehezebb műanyag alkatrészt felirattal látunk el.


Valamennyi szín zöld

Valamennyi szín zöld

Volvo FM MethaneDiesel teherautójának teljes külső és belső fényezése, illetve az alváz bevonata is száz százalékban oldószermentes. A Volvo Trucks cégpolitikája a vízbázisú festékek és a porfestés alkalmazása a mérgezőbb oldószerbázisú alternatívákkal szemben.

Az újrahasznosítás fejlesztése világszerte

Az újrahasznosítás fejlesztése világszerte

A hulladékkezelés világszintű fejlesztése érdekében a Volvo Trucks kialakított egy Dealer Operator Standard (DOS) elnevezésű dokumentumot. A DOS a hulladékkezelésre vonatkozó irányelveket tartalmaz a Volvo Trucks 660 kereskedése és 1550 szerviz számára a világ minden táján. Emellett folyamatosan programok segítségével fejlesztjük világszerte valamennyi kereskedésünk általános környezetvédelmi tevékenységét, illetve országonként a nemzeti előírásoknak megfelelően alakítjuk át azokat.