AdBlue

AdBlue

Környezetünk természetes alkotórésze
Az SCR technológia egy AdBlue nevű adalékanyagot alkalmaz, amelyet a kipufogógázokba fecskendeznek, mielőtt azok az SCR katalizátoron áthaladnának. A katalizátorban a nitrogén-oxidok ártalmatlan nitrogéngázzá és vízgőzzé alakulnak - olyan anyagokká, amelyek természetes környezetünkben is megtalálhatók.

Az AdBlue aktív alkotóeleme - a karbamid - földgázból állítható elő. A karbamid kristályos fehér por, amely a természetben is előfordul. Stabil és nem mérgező anyag, a tárolására és szállítására vonatkozó különleges korlátozások nélkül.

Jobb hozzáférés
A Volvo az AdBlue terjesztési hálózata és kezelése tekintetében, vezető olaj- és vegyipari vállalatokkal együttműködve dolgozik az intelligens megoldások kifejlesztésén. Számos gyártó kínál akár már most is szállításra kész, teljes tartályrendszereket a szükséges egyéb felszereléssel együtt.

Az AdBlue-ellátás infrastruktúrájának teljes kiépítéséig a Volvo márkakereskedői hálózata kényelmes és gazdaságos rendszert kínál majd ügyfeleink ellátására. További tájékoztatásért az AdBlue elérhetőségének az Ön környékén várható módjáról és idejéről, forduljon márkakereskedőjéhez.