Az új Volvo FE

Az Ön sokoldalú munkatársa, amely kiemelkedő vezethetőséget és első osztályú termelékenységet kínál.

4×2-es vontató; 4×2-es, 6×2-es vagy 6×4-es merevalváz

D8K (250, 280 vagy 320 LE)
Szűk helyek? Nem gond.

Szűk átjárók, régen letűnt időkből fennmaradt úthálózat, és az idő állandó kíméletlen szorítása. Fel van készülve a városközpontok manőverezhetőségi tesztjére?

 

Az új Volvo FE kiváló rugalmasságot és körkörös kilátást biztosít - tökéletes a városba. Volvo FE

A városközpontok és a városi környezetek egyre nehezebbé válnak a teherautóknak. A vezetésre és a megengedett megállási időkre vonatkozó előírások szigorodnak, míg a pontos kiszállítások iránti igények növekednek. Ön és ügyfelei örömmel hallják majd, hogy az új Volvo FE olyan manőverezőképességet és termékjellemzőket kínál, amelyekkel felesleges problémák nélkül eljuthat oda és vissza, ahová csak kell.

Kényelemre tervezve

Kiemelkedő fordulási sugarával, I-Shift sebességváltójával, valamint előzékeny vezetési ergonómiájával a Volvo FE vezetése a legtöbb teherautónál kisebb fizikai igénybevételt jelent a járművezetők számára.

Lehetővé tévő technológia

A vezetés figyelmességének fokozása terén a hátsó kamera az egyik legnépszerűbb opciónk. A holttereket minimalizáló tükrök jóvoltából pedig a gyalogosok, a kerékpárosok, illetve a többi közlekedő biztonsága is javult. A Volvónál tisztában vagyunk a manőverezőképesség fontosságával – miért ne hagyná, hogy az új Volvo FE korábban elérhetetlen helyekre juttassa el Önt, szó szerinti és üzleti értelemben egyaránt?

Egy adrenalintól hajtott üldözés szűk utcákon keresztül.

Teszt, egy kis csavarral

Új teherautóink manőverezhetőségi jellemzőinek tesztelése lehetővé tette, hogy kreatívak legyünk és egy egyedülálló kihívással álljunk elő. Az eredmény egy spanyol határ menti város, Ciudad Rodrigo átváltoztatása egy bikafuttató tesztpályává – de ezúttal egy új 12 tonnás, D5 motorral szerelt Volvo FL is szerepel a futók között. Tekintse meg adrenalintól hajtott filmünket, a The Chase-t, és fedezze fel az egyedülálló 360 fokos élményt, amely a lap tetején található!

8
Manőverezőképesség