Az új Volvo FE

Az Ön sokoldalú munkatársa, amely kiemelkedő vezethetőséget és első osztályú termelékenységet kínál.

4×2-es vontató; 4×2-es, 6×2-es vagy 6×4-es merevalváz

D8K (250, 280 vagy 320 LE)
Játsszunk biztonságosan

Az igazán intelligens biztonsági jellemzők számos előnyt kínálnak. Bizonyos kockázatokat céloznak meg és minimalizálnak. Segítenek a járművezetőnek specializált feladatok elvégzésével. Emellett még költséghatékonysági előnyöket is biztosítanak.

Az új Volvo FE jól bevált innovatív biztonsági megoldásainkra épül, új, hatékony termékjellemzők hozzáadásával. ESP-vel (elektronikus menetstabilizálóval) készül, ami a jobb iránytartási és dőlési stabilitás révén magasabb szintű vezethetőséget és biztonságot eredményez.

Az elismert Volvo Biztonsági Fülke a legmagasabb standardokat képviselő védőburkot alkot.
Sisak

Legyen látható és legyen biztonságban

Az ESP bizonyított előnyei mellett a további megelőző biztonsági felszerelések közé tartoznak például az új Volvo FE holttereket minimalizáló, gondosan kialakított tükrei, illetve az új LED-es nappali menetvilágítás. Mindkét termékjellemző optimalizálja a láthatóságot – a látni és a látszani oldaláról egyaránt. Jó hír a járművezetőknek, a belvárosi kerékpárosoknak és a gyalogosoknak.

Új üléskialakítás

A fülkében a járművezető egy olyan zóna közepén érezheti magát, amely az egyik legbiztonságosabb hely, ahol teherautó-sofőr csak lehet. Elismert Volvo Biztonsági Fülkénket kiegészített egy új üléssel, amely baleset esetén kedvezőbben deformálódik, illetve jobb frontális elmozdulási jellemzőket kínál.

Vegye körül magát világszínvonalú megelőző és védelmi biztonsági jellemzőkkel.

Üzleti előny

Nyilvánvaló, hogy alapvető fontosságú a járművezetők, a többi közlekedő és a gyalogosok testi épsége. Azonban arra is figyelmet fordítunk, hogy a kisebb balesetek elkerülésével és az időigényes javítások számának csökkentésével jelentősen hozzájáruljunk a teherautó üzemidejének növeléséhez, illetve a teljes üzemeltetési költség csökkentéséhez. A biztonsággal kapcsolatban egyértelmű a küldetésünk – miért nem mászik fel a fülkébe, és tapasztalja meg első kézből?

9
Biztonság