Az új Volvo FH sorozat

Megérkezett az új Volvo FH sorozat

Az új Volvo FH tervezésekor egyetlen dolgot tartottak szem előtt: A járművezetőt. Mivel a legjobb járművezetők elcsábítása és megtartása a jövedelmezőség kulcsa.

A Volvo FH segít nekik még jobb munkát végezni, és üzemanyagot megtakarítani. A jármű számos világújdonságnak számító innovációt kínál, elősegítve a biztonságosabb közlekedést, a gyorsabb rakodást, a fáradtság mérséklését és a termelékenység fokozását.

Tíz legfontosabb újdonság

1 DIZÁJN Egy pillantás az új, aerodinamikus dizájnra, amely belül
még nagyobb. arrow
6 SZÁLLÁSHELY Fedezze fel, hogy az új Volvo FH hogyan válik második otthonává otthonától távol. arrow
dotted line
2 KEZELHETŐSÉG Miért egy személyautóéhoz hasonló érzés a vezetése, és hogyan fokozza ezt tovább az IFS. arrow 7 BIZTONSÁG Töréstesztek svéd módra, és a világ első vészkijárat tetőablaka teherautó-sofőröknek. arrow
dotted line
3 ÜZEMANYAG Hogyan takaríthat meg üzemanyagot hegyvidéken anélkül, hogy egy ujját is meg kellene mozdítania – egy új, ügyes termékjellemzővel, az I-See-vel. arrow 8 BIZTONSÁG A VAS gomb: beépített segélyvonal, amely Ön számára érthető nyelven nyújt segítséget. arrow
dotted line
4 MUNKAHELY Egy munkakörnyezet, amelyben a járművezető fokozott ergonómiában részesül. arrow 9 RAKODÁS Minden, amire a rakodás megkönnyítéséhez szüksége lehet – a tenyerében. arrow
dotted line
5 TÉR Nézze meg hány kamionos fér el az új, tágas fülkében! arrow 10 ÜZEMIDŐ Olvasson az új intelligens technológiáról, amely minden eddiginél több üzemidőt biztosít! arrow

Volvo FH16

A hegymászás

Szelje át a hegyeket és tartsa a sebességet!
Ismerje meg az új Volvo FH16-ot természetes környezetében!


Távolsági üzemanyagcsomagok

Az üzemanyag üzlet. Takarítson meg akár 11% üzemanyagot.

Két, termékeket és szolgáltatásokat egyaránt tartalmazó igazi üzemanyag-megtakarító csomag a távolsági fuvarozásban. Takarítson meg akár 11% üzemanyagot saját kasszája és a környezet előnyére.

Bővebb információk az üzemanyag üzletről

Új Volvo arany szerződés

Ígéretünk: 100%-os üzemidő.

Az új telematikai átjáró jóvoltából a Volvo FH bárhonnan elérhető a szerviz számára. Kössön új arany szerződést, hogy élvezhesse annak valamennyi előnyét, és a 100%-os üzemidőt.

Bővebb információk az új Volvo arany szerződésről

I-See szoftver I-Shifthez

I-See. Takarítson meg üzemanyagot minden dombon.

Egy sebességtartó automatika, amely előre tervez – az intelligens I-Shift szoftverének kiegészítő újdonsága forradalmi. És akár 5% üzemanyagot is megtakaríthat.

Bővebb információk az I-See-ről

Az új Volvo FH motorjai

Volvo dízelmotorok. Nagy nyomaték. Kis fogyasztás.

Nagyszerű rugalmasság és alacsony üzemanyag-fogyasztás. Ezek a Volvo dízelmotorok jellemzői. Válasszon a 13 és 16 literes, 420-750 LE közötti teljesítményszintű motor közül!

Bővebb információk a motorokról
 
I-Shift sebességváltó

I-Shift. A világ legokosabb sebességváltója.

Az I-Shiftet nehéz felülmúlni a gazdaságos vezetés terén. A pontos fokozatváltások és az intelligens szoftver jelentősen javítják üzemanyag-fogyasztását.

Bővebb információk az I-Shiftről
 
 
Új Volvo FH fülkebelső

Globetrotter újra feltalálva.

Hatalmas tér. És új termékjellemzőkkel felruházva. Az új fülkék tervezése során nem elégedtünk meg kis módosításokkal. Elhatároztuk, hogy megalkotjuk a tökéletes járművezetői környezetet. Munkához és pihenéshez egyaránt.

Bővebb információk a fülke belsejéről

Független első felfüggesztés

Személyautós kezelhetőség. Bemutatkozik a független első felfüggesztés.

Ha szüksége van egy indokra az új Volvo FH kipróbálására, ez az. A világ első független első felfüggesztéssel rendelhető sorozatgyártású teherautójának kezelhetősége nem hasonlítható máshoz.

Bővebb információk a független első felfüggesztésről

Volvo Dinamikus Kormányzás

Volvo Dinamikus Kormányzás. Teljes irányítás erőfeszítés nélkül.

Irányítsa teherautóját tökéletes pontosság, valamint izmainak lényegesen kisebb igénybevétele mellett! A kormányrásegítés óta a legnagyobb újdonságnak nevezett megoldás. Könnyen belátható, hogy miért.

Bővebb információk a Volvo Dinamikus Kormányzásról

My Truck alkalmazás

My Truck. Legyen közel a teherautójához.

Az új MyTruck alkalmazással mindig kapcsolatban maradhat Volvo FH teherautójával, biztosítva, hogy készen áll majd az indulásra, amikor Ön is.

Tudjon meg többet a My Truck alkalmazásról

I-ParkCool állóhelyzeti hűtés

I-ParkCool. Pihentető éjszakai alvás.

Tökéletes hőmérséklet egész éjjel. Még ha odakint tombol is forróság. Ez fontos újdonság, ha a fülkében töltö az éjszakákat. Az I-ParkCool egy egyedülálló, integrált állóhelyzeti hűtőrendszer, kiemelkedő teljesítménnyel. Így másnap teljesen kipihenten ébredhet.

Bővebb információk az I-ParkCool-ról

Funkcióvezérlő

Precíz rakománykezelés. Bárhonnan.

Az ECS4 a Volvo elektronikus felfüggesztési rendszerének legújabb változata. Hogy mi a legnagyobb újdonság? A vezetéknélküli távirányító.

Bővebb információk az ECS4-ről és a Funkcióvezérlő távirányítóról

I-Shift sebességváltó

I-Shift. Felejtse el a sebességváltót. Csak vezessen!

Engedje el a fokozatváltó kart, és bízza az I-Shiftre a váltásokat! Minden fokozatváltás gyorsan és pontosan történik. Így egyszerűen élmény a vezetés.

Bővebb információk az I-Shiftről
Törésteszten átesett FH fülke

A legbiztonságosabb hely, ahol lehet.

Egy Volvóban teljes védelmet élvezhet. Az új fülkék a Volvo eddigi legerősebbjei, és mindegyik a világ legkeményebb töréstesztjein esett át.

Bővebb információk a fülke külsejéről

Volvo járművezető-támogató rendszerek

Járművezető-támogató rendszerek.
Mert a balesetek elkerülhetők.

A biztonság frontvonala hazai pálya a Volvo számára. Fejlett járművezető-támogató rendszereink hatékonyan segítik a sofőrt a balesetek elkerülésében.

Bővebb információk a járművezető-támogató rendszerekről

Új FH visszapillantó tükrök

Új tükrök. Többet mutatnak.

Az áttervezett aerodinamikus tükrök, a tolatókamerák és az új függőleges A-oszlopok eddig soha nem látott kilátást biztosítanak.

Bővebb információk a visszapillantó tükrökről

Új FH fényszórók

Továbbfejlesztett fényszórók. Minden irányba, amerre csak megy.

Minél többet lát, annál nagyobb biztonságban van. Ezért készül az új Volvo FH továbbfejlesztett távolsági fényszóróval, kibővített statikus kanyarvilágítással és – a teherautók között elsőként – dinamikus fényszórókkal.

Bővebb információk a fényszórókról

 

Új FH műszeregység

Jobb műszerek. Kevesebb zavaró tényező.

Az új és korszerű műszeregység tervezésekor a járművezetőt tartották szem előtt, valamint azt, hogy valamennyi információ a megfelelő helyre kerüljön.

Bővebb információk a műszeregységről

Egy új Volvo FH megvásárlása – a hogyanok és a miértek

Keresse meg kereskedőjét

Érdeklődik egy új Volvo FH megvásárlása iránt? Az Önnek leginkább megfelelő szállítási megoldást úgy találhatja meg a legjobban, ha találkozik valakivel, aki kifejezetten a Volvo teherautók beszerzési és üzemeltetési folyamataival foglalkozik. Együtt véglegesíthetik a specifikációt, megkereshetik a legjobb finanszírozási lehetőséget, illetve a legmegfelelőbb szervizszerződést, ha a teherautója már az utakat rója.

Az új Volvo FH ezen konfigurációkban rendelhető

Fülkék Motorok Sebességváltók Hátsó tengelyek
Volvo FH fülkék Volvo FH motorok Volvo FH sebességváltók Volvo FH hátsó tengelyek
Globetrotter XL fülke
Globetrotter fülke
Hálófülke
D13K
420, 460, 500,
540 LE

D16K
550, 650, 750 LE
I-Shift
Manuális sebességváltó
Differenciálműves (GCW jóváhagyás: 44–70 tonna)

Agyáttételes (GCW jóváhagyás: 70–120 tonna)