Ránézésre szépség. A fülke alatt fenevad.

A Volvo FH16 minden, amit egy Volvo FH-tól elvár. És sok egyéb. Ha nem szeret kompromisszumokat kötni sem a teljesítmény, sem a stílus terén, megtalálta, amit keres.

Volvo FH engine Euro6

16 liternyi tiszta teljesítmény

A Volvo jelenlegi legerősebb motorja, a D16K, tekintélyes 750 lóerőt és 3550 newtonmétert kínál. Három teljesítmény- és négy nyomatékszint közül választhat, amelyek mindegyike teljesíti az Euro 6 károsanyag-kibocsátási szabvány követelményeit. I-Shifttel (a rendkívüli igénybevételt jelentő alkalmazásokhoz szánt verzió az alapfelszerelés), illetve üzemanyag-hatékony és erős hátsó tengelyekkel kombinálva saját mércét állít fel a legnehezebb szállítási feladatok esetében.

Tekintse meg valamennyi hajtáslánc-lehetőséget

Volvo FH16 külső dizájn

Kívülről

1. Hangsúlyos árnyékok
A fülke falának külsején található sötétített üvegpanel egyedi megjelenést biztosít a Volvo FH16 számára. Nem kinézésre. Inkább megnézésre.

2. Az új fekete
Az FH16 új színe sötét. Nagyon sötét. De e felület alatt egy fondorlatos tónus rejtőzik. Úgy hívjuk, Mystic Fjord. Látnia kell.

3. Figyelem a részletekre
Az apró részletek jelentik az igazi különbséget. Különösen fényesre krómozva. Ez teszi szembeötlővé az elülső fellépőt, a hűtőrács keretét, az ajtókilincseket és a Volvo vasemblémát.

4. Egy bajnok hűtőrácsa
A szatén sötét-ezüst hűtőrács minden úton feltűnő hatást kelt. A tükrök és a napellenző ugyanezen prémium megjelenésen osztoznak.

Belülről

 

Volvo FH16 vezetőülés   Volvo FH16 kormánykerék   Volvo FH16 belső kárpitozás
 
Egyedülálló üléskialakítás.
A Volvo FH16 kormánya mögött királynak érzi majd magát. Ez pedig itt a trónja. Egy egyedülálló ülés letisztult dizájnnal, magas minőségű bőr vagy bőr/szövet kombinációval, igazán prémium érzést keltve. A hátának és szemeinek. Az ülések természetesen szellőztetett változatban is rendelhetők.
  A Raven.
A nyugodt vezetési élményhez hozzájáruló Raven kormánykerék csak a Volvo FH16-hoz rendelhető. Sötét bőrből készül, kontrasztos sárga varrással, finoman illeszkedve a belső kárpitozáshoz és az ülésekhez.
  Első osztály.
A beltér egyedi ajtókárpitokat, oldalborításokat, krómozott dekorbetéteket, függönyöket, ágykárpitozást és kiegészítő ajtóvilágítást tartalmaz. Mindezek együttesen luxus hangulatot teremtenek a fülkében.