Az új Volvo FL fülke

Az új Volvo FL fülkéje. Biztonság, stílus és kényelem.

A Volvo FL fülkéje kívülről könnyen felismerhető. Megkapó, fekete elülső hűtőrácsával megragadja a tekintet, míg áramvonalas vonalai és legömbölyített külseje kiemelkedő szintű vezethetőséget és manőverezőképességet kínál. Igényeitől függően három méret – a nappali fülke, a komfort fülke és a duplafülke – közül választhat, amelyek mindegyike maximális kényelmet és funkcionalitást kínál.

Nappali fülke
  • Belmagasság 1605 mm, hosszúság 1600 mm, szélesség 2100 mm.
Komfort fülke
  • Belmagasság 1605 mm, hosszúság 2000 mm, szélesség 2100 mm.
Duplafülke
  • Belmagasság 1605 mm, hosszúság 2980 mm, szélesség 2100 mm.
Tekintse meg a teljes fülkespecifikációt

Volvo FL fülkebelső

Fülkebelső.
Nyújtózzon ki és lazítson!

A kényelmes, ergonomikus tervezésű fellépők elengedhetetlenek, ha a mindennapos munka gyakori ki- és beszállással jár. A fülke tágas és kényelmes belseje és jól eltalált jellemzői nyugodt hellyé varázsolják teherautóját, amelyben igazán élvezetes a munka. Tekintse meg a Volvo FL fülkéjének belsejét – amelyet az Ön kényelmét szem előtt tartva alakítottunk ki!

Bővebb információk a fülke belsejéről


Volvo FL fülkekülső

A fülke külseje.
Jól bevált és tesztelt, az Ön biztonságáért.

Prémium kínálatunk valamennyi teherautójához hasonlóan a Volvo FL is a legszigorúbb biztonsági teszteken esett át. Robusztus, továbbfejlesztett aláfutásgátló rendszert is magában foglaló külsejét 31 kilogramm acél hozzáadásával erősítették meg. Közeledve szembetűnő látványt nyújt, a teherautó homokrésze áttervezett hűtőráccsal és feltűnő vas emblémával készül.

Bővebb információk a fülke külsejéről


X

Duplafülke.
Tágas és készen áll a kemény munkára.

Megbízható munkatársat keres, aki készen áll a munkára? Az FL tágas, megnövelt fülkéjét arra tervezték, hogy akár hét személy is utazhasson benne, és számos praktikus megoldást tartalmaz. Minden részletében kényelmet, funkcionalitást és biztonságot hordoz.


Fülkeszínek

Színek: Eltérő árnyalatok, ugyanazon minőség.

Tudta, hogy gyakorlatilag bármilyen színben megrendelheti Volvo fülkéjét, amilyet csak megálmodott? Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy nem kell egy külön fényezőműhelybe mennie – fényezőüzemünk több mint 300 fix színárnyalatot kínál Önnek. De ha egyik sem felel meg az elvárásainak, további színek is megrendelhetők.

Tekintse meg az online fülkeszínezőt