Volvo FL alváz

A városi élethez igazítva.

A Volvo FL alvázát egyetlen célra hozták létre: sokoldalúságra. Ha szembekerül a városi áruterítő feladatok nehézségeivel és követelményeivel, a nehéz rakományokkal, a szűk fordulókkal és a hosszú használattal, minden alkalommal teljesíti a kihívást. Különösen, ha még tovább specifikálta.

Alvázmagasság, megközelítőleg

  • Alacsony: 810–830 mm
  • Közepes: 860 mm
  • Magas: 950 mm
  • X-High: 960 mm
Tengelytávolságok
  • 3,250–6,800 mm

Tekintse meg az alvázspecifikációkat


Személyre szabott Volvo FL alváz

Személyre szabott vagy standard.

A Volvo FL alváza standard kialakításban vagy az Ön igényeihez igazított elrendezéssel is megrendelhető. A Volvo felépítményezési instrukciók (VBI) jóvoltából a felépítményezők szállítási idejei csökkennek, és Ön egy tökéletes teherautóhoz juthat, a lehető legrövidebb időn belül, az Ön saját tevékenységéhez igazított tökéletes felépítménnyel.


Volvo FL alváz felülnézet

Könnyű építeni rá.

A felépítményezők munkájának elősegítése érdekében az alvázon felépítményező konzolok helyezhetők el. A kombinációk a követelményeknek és a felépítményeknek megfelelően részletesen specifikálhatók.

Bővebb információk az alváz sokoldalúságáról


Szerviz ikon

Gondozásmentes első tengelyek.

A teherbírási követelményektől függően három különféle, gondozásmentes első tengely választható. A D5K motorral szerelt teherautóknál a legnagyobb teherbírás 4,5 tonna, míg a D8K motoros teherautóknál a teherbírás 4,5 és 7,1 tonna között változhat.


Volvo FL oldalnézet

Felfüggesztés-választék.

A tengelyterhelés függvényében három különféle felfüggesztés választható az első, illetve a hátsó tengelyekhez: lég- vagy laprugózás, illetve a kettő kombinációja.


Volvo FL kerékméretek

Kerékméretek.

A Volvo FL sorozat három különböző kerékmérettel rendelhető. A kis, optimalizált 12 tonnás, négyhengeres változat kerekei 17,5"-osak, míg a nehezebb, hathengeres motorral szerelt teherautókhoz 19,5 vagy 22,5"-os kerekek választhatók.


Gyors fékreakció

Gyors és biztonságos fékreakció.

The Volvo FL has pneumatic brakes with lightweight discs at both front and rear. Az EBS (elektronikus vezérlésű fékrendszer) tárcsafékrendszer gyorsabb fékreakciót biztosít és csökkenti a fékalkatrészek kopását. A rendszer olyan funkciókat tartalmaz, mint a blokkolásgátló (ABS), a differenciálzár és fékkombinálás.


Elektronikusan vezérelt felfüggesztés

Egyszerű, gyors rakodás.

A légrugózás szintszabályzása a rakodórámpának megfelelő szint beállítása érdekében az elektronikusan vezérelt felfüggesztés (ECS) révén a műszerfalon található kapcsolók, illetve egy vezérlődoboz segítségével vezérelhető.