Volvo FL alváz

Egy igényeihez tökéletesen illeszkedő alváz

Az új Volvo FL alvázát egyetlen célra hozták létre: sokoldalúságra. És most még sokoldalúbb, mint valaha. 10-18 tonnás össztömeggel, 4×2 vagy 4×4 hajtásképlettel és további specifikációk széles választékával felkészült a városi életre – bárhová is sodorják Önt feladatai.

Alvázmagasság, megközelítőleg

  • Alacsony: 810–830 mm
  • Közepes: 860 mm
  • Magas: 950 mm
  • X-High: 960 mm
  • XX-High: 1175 mm
Tengelytávolságok
  • 3,250–6,800 mm

Tekintse meg az alvázspecifikációkat

 


A Volvo FL kínálata

10 tonna felett

A Volvo FL alvázkínálata könnyű változatokkal bővült a 10 és 12 tonnás megengedett össztömegű kategóriában. Ez azt jelenti, hogy modellváltozatok széles kínálatából választhat, 10 és 18 tonna között.

Nézze meg az alvázak teljes specifikációját

Volvo FL 4x4

Összkerékhajtással is rendelhető

Feladatai megkövetelik, hogy elhagyja a tükörsima városi utcákat? Válassza a teljesen új Volvo FL 4×4-et! Rendelkezik mindazzal a tapadással és hasmagassággal, amelyekkel könnyen boldogul rossz útviszonyok között is. Tökéletes szerviz teherautónak vagy közszolgáltatást végző különleges teherautónak.

Bővebb információk a Volvo FL 4×4-ről


Személyre szabott Volvo FL alváz

Személyre szabott vagy standard.

A Volvo FL alváza standard kialakításban vagy az Ön igényeihez igazított elrendezéssel is megrendelhető. A Volvo felépítményezési instrukciók (VBI) jóvoltából a felépítményezők szállítási idejei csökkennek, és Ön egy tökéletes teherautóhoz juthat, a lehető legrövidebb időn belül, az Ön saját tevékenységéhez igazított tökéletes felépítménnyel.


Volvo FL alváz felülnézet

Könnyű építeni rá.

A felépítményezők munkájának elősegítése érdekében az alvázon felépítményező konzolok helyezhetők el. A kombinációk a követelményeknek és a felépítményeknek megfelelően részletesen specifikálhatók.

Bővebb információk az alváz sokoldalúságáról


Szerviz ikon

Gondozásmentes első tengelyek.

A teherbírási követelményektől függően különféle gondozásmentes első tengelyek választhatók, 4 és 7,1 tonna közötti teherbírással. Az összkerékhajtású Volvo FL meghajtott első tengelyének teherbírása 5,6 tonna.


Volvo FL oldalnézet

Felfüggesztés-választék.

A tengelyterhelés függvényében három különféle felfüggesztés választható az első, illetve a hátsó tengelyekhez: lég- vagy laprugózás, illetve a kettő kombinációja.


Volvo FL kerékméretek

Kerékméretek.

A Volvo FL sorozat három különböző kerékmérettel rendelhető. A D5K motorral szerelt kisebb teherautók 17,5"-os vagy 19,5"-os kerekeket kaphatnak, míg a hathengeres D8K motoros nehezebb teherautók 19,5"-os vagy 22,5"-os kerekekkel készülnek.


Volvo FL utcaseprő

Készen áll az utcák felsöprésére.

Volvo FL alvázát már utcaseprő alkalmazásokra gyárilag előkészített változatban is megrendelheti. Valamennyi alvázra szerelt berendezést eltávolítjuk az útból (a fülke mögé és az alvázkereten belülre), hogy helyet biztosítsunk a szükséges felépítmény számára.

Tekintse meg a teljes specifikációt


Gyors fékreakció

Gyors és biztonságos fékreakció.

The Volvo FL has pneumatic brakes with lightweight discs at both front and rear. Az EBS (elektronikus vezérlésű fékrendszer) tárcsafékrendszer gyorsabb fékreakciót biztosít és csökkenti a fékalkatrészek kopását. A rendszer olyan funkciókat tartalmaz, mint a blokkolásgátló (ABS), a differenciálzár és fékkombinálás.


Elektronikusan vezérelt felfüggesztés

Egyszerű, gyors rakodás.

A légrugózás szintszabályzása a rakodórámpának megfelelő szint beállítása érdekében az elektronikusan vezérelt felfüggesztés (ECS) révén a műszerfalon található kapcsolók, illetve egy vezérlődoboz segítségével vezérelhető.