Szűk helyek? Nem gond
Szűk helyek? Nem gond.

Szűk átjárók, régen letűnt időkből fennmaradt úthálózat, és az idő állandó kíméletlen szorítása. Fel van készülve a városközpontok manőverezhetőségi tesztjére?

Az új Volvo FL kiváló rugalmasságot és körkörös kilátást biztosít - tökéletes a városba. Volvo FL

A városközpontok és a városi környezetek egyre nehezebbé válnak a teherautóknak. A vezetésre és a megengedett megállási időkre vonatkozó előírások szigorodnak, míg a pontos kiszállítások iránti igények növekednek. Ön és ügyfelei örömmel hallják majd, hogy az új Volvo FL olyan manőverezőképességet és termékjellemzőket kínál, amelyekkel felesleges problémák nélkül eljuthat oda és vissza, ahová csak kell.

Kényelemre tervezve

Kiemelkedő fordulási sugarával, I-Sync sebességváltójával, valamint előzékeny vezetési ergonómiájával a Volvo FL vezetése a legtöbb teherautónál kisebb fizikai igénybevételt jelent a járművezetők számára.

Lehetővé tévő technológia

A vezetés figyelmességének fokozása terén a hátsó kamera az egyik legnépszerűbb opciónk. A holttereket minimalizáló tükrök jóvoltából pedig a gyalogosok, a kerékpárosok, illetve a többi közlekedő biztonsága is javult. A Volvónál tisztában vagyunk a manőverezőképesség fontosságával – miért ne hagyná, hogy az új Volvo FL korábban elérhetetlen helyekre juttassa el Önt, szó szerinti és üzleti értelemben egyaránt?

8
Manőverezőképesség