Lépjen be komfortzónájába

A kényelemben dolgozó járművezető jó járművezető. Ez az oka annak, hogy az új Volvo FM belterének valamennyi elemét a járművezetőt szem előtt tartva fejlesztették ki. A fellépőtől az ágyig.

Élvezze a tökéletes vezetési pozíciót és az összes korszerű kéynelmi funkciót, amire az igazi személyautó vezetési élményhez csak szüksége lehet.

Mit akartak a járművezetők – olvassa el a fülketervezőkkel készült interjút

Volvo FM kilátás

Fülke kilátással.

A jó kilátás létfontosságú, amikor sűrű forgalomban és zsúfolt utcákon kell navigálnia. A Volvo FM-ből nagyszerű a kilátás, mivel a fülke alacsonyan ül az alvázon, a szélvédő pedig hatalmas.


Elektromos szárítószekrény

Elektromos szárítószekrény.

Gyors módszer ruhái, törölközői és cipői szárítására. A felső ágyra vagy a fülke falára szerelhető. Energiatakarékos, csendes és félrehajtva könnyen tárolható.


Új, korszerű és ergonomikus műszerfal

Új, korszerű és ergonomikus műszerfal.

Az új, lágyan ívelt műszerfal nem csupán tetszetős. Úgy tervezték, hogy ergonomikus és kényelmes vezetési pozíciót nyújtson, miközben valamennyi gomb, műszer és tárolóhely könnyen elérhető.


Audió rendszer

Audió, lehetőségekkel.

Bármit is akarjon hallgatni, az audió rendszer nem állja útját. Mp3, wma vagy iTunes m4a? CD-ről, pendrive-ról, iPodról vagy a vonalbemeneten keresztül? Bármi lehetséges. Tekintse meg a teljes specifikációkat!


Vezetőülés

Remek pozícióban lehet.

Minden járművezető tisztában van a jó ülés értékével. Az új Volvo FM-ben lévő 20 cm-es tartományban állítható hosszirányban, illetve 10 cm-esben függőlegesen. Továbbá minden eddiginél kényelmesebb szivacsozással készül.


Volvo FM ajtó

Szemet gyönyörködtető.

A Volvo FM belső terét átterveztük. A színeket és az anyagokat gondosan válogattuk össze, hogy nyugodt és tetszetős járművezetői környezetet alakítsunk ki. Három különböző kárpitozási szint választható: Robust, Dynamic és Progressive.


Belső tárolók

Tengernyi tárolási lehetőség.

Az elöl és az ágy alatt található tágas tárolóhelyeket számos praktikus, kisebb tárgyak számára kialakított tároló egészíti ki. Az ágy oldalán két új tárolózseb található magazinok és egyéb holmik számára.


A kormánykerék gombjai

Minden egy ujjmozdulatra.

A sebességtartó automatika, a rádió, a telefon és az információs kijelzők kezelőgombjai lehetővé teszik, hogy biztosan fogja a kormányt. Amely az opciós bőr bevonattal igazán kényelmes.


Belső világítás

Továbbfejlesztett belső világítás.

Az energiahatékony és erőteljes fényforrás gondoskodik a fantasztikus belső világításról. Ezek mindegyike könnyedén vezérelhető három előre beállított fokozatban vagy a fényerőszabályzóval. Sötétben vezetve – kapcsoljon át piros világításra, hogy ne rontsa éjszakai kilátását.


Elektronikus légkondicionálás, ECC

ECC – Elektronikus vezérlésű légkondicionáló.

Az elektronikus vezérlésű légkondicionáló mindig kellemes klímát biztosít a fülkében. Egyszerűen állítsa be a kívánt hőmérsékletet. 


Töltse kellemesen az éjszakát!
Ne kössön kompromisszumokat az alvás minőségében csak azért, mert a fülkében tölti az éjszakát. Az alsó ágy 70 cm széles, 16 cm-es zsákrugókat alkalmaz, és három különféle keménységi szinttel rendelhető.

A külső zajok kívül maradnak.
A Volvo fülkék híresek gondos szigeteltségükről. Ez alól az új Volvo FM sem kivétel. Az új motorfelfüggesztésnek köszönhetően pedig kevesebb vibráció jut el a fülkébe. Ezek együttesen csökkentik a füleit érő terhelést.

Vezető kormánykerék-állítási lehetőség.
A kormánykerék függőleges irányban 90 mm-es tartományban állítható és 28 fokos szögben dönthető, lehetővé téve Önnek a tökéletes vezetési pozíció megtalálását. Egy lábpedállal kényelmesen vezérelhető és könnyedén elhajtható az útból, amikor be- vagy kiszáll a fülkéből.

Tiszta víz mindenhol.
Nem kell messzire mennie, ha tiszta vizet szeretne. A külső tárolórekesz egy 7 literes, csappal ellátott tartályt tartalmaz.
Elektronikus rögzítőfék.
Az elektronikusan vezérelt rögzítőfék egy könnyen elérhető kapcsolóval kezelhető a műszerfalon. A kulcs kivételekor automatikusan működésbe lép, elinduláskor pedig – az EBS kis segítségével – automatikusan kiold.

Elektronikus távirányítású kulcs.
Több, mint egy kulcs. Adott távolságból zár vagy nyit. Bekapcsolja a világítást a fülke biztonságos megközelítéséhez. Ha pedig veszélyben érzi magát, csak nyomja meg a pánik gombot a kürt működtetéséhez.

Az úton tartja a szemét.
Az új, intuitív műszeregység számos új high-end termékjellemzőt vonultat fel. Amelyek mindegyike megkönnyíti, hogy arra összpontosíthasson, ami igazán fontos. Bővebb információk a műszeregységről.

Az alcolock helye.
Az alkoholnak nincs helye a forgalomban. Az alcolocknak azonban éppen ezért van. Szereltesse be gyárilag Volvo FM-jébe, és küldjön egyértelmű üzenetet ügyfeleinek arról, milyen komolyan is veszi a közlekedésbiztonságot.