Alacsony hálófülke, elülső nézet

Ott tágas, ahol az számít.
A tető felett.

Mindössze 261,5 cm az útfelülettől a tetőig. Autószállító, illetve egyéb magasságérzékeny alkalmazásokra az új Volvo FM alacsony hálófülkéje a tökéletes választás.


4 méteres magasságkorlátozás

1,39 méter áll a rendelkezésére.

Ha autókat szállít, bizonyára értékeli az alacsony teherautókat. Mert gyakran csak centimétereken múlik, hogy marad-e hely egy további autónak. Ezért bizonyára örömmel fogadja majd, hogy az új Volvo FM alacsony hálófülkéje alacsonyabb, mint valaha – csupán 2,61 méter (a megfelelő specifikáció megadásával). Így 139 centiméter marad értékes rakománya számára, ha a 4 méteres európai határon belül szeretne maradni.

Alacsony hálófülke teteje

Tiszta fülketető.

Ha szeretné kihasználni az alacsony fülkemagasság előnyét, nem szeretné, ha bármi is kiállna a tetőből. Szerencsére a Volvo FM antennáit elköltöztettük az útból. A WLAN antenna az elülső polcra helyezhető át, a telefon antennája a műszerfalra, a toll collect, az FM és a CB rádió, valamint a Dynafleet antennái pedig a fülke oldalaira szerelhetők.

ECS4 felfüggesztés

Vezetési kényelem. Magasság kérdése.

A nagyszerű kezelhetőség mindig a Volvo FM fő jellemzői közé tartozott. Ez most minden eddiginél jobb, és nem is lehetne jobb, mint az Extra alacsony alváz esetében. Emellett az új légrugós felfüggesztési rendszer, az ECS4 lehetővé teszi, hogy három személyre szabható menetmagasság közül választhasson, tovább javítva a menetkényelmet.

Bővebb információk az ECS 4-ről

Volvo FM ajtó

Könnyű be- és kiszállás.

A Volvo FM fülkéinek egyik legtöbbre értékelt termékjellemzője a fellépő. És nem is lehetne alacsonyabb, mint az Extra alacsony alváz esetében – mindössze 26 cm-re a talajtól (természetesen a gumiabroncs méretétől és gyártmányától függően). A teljes 90 fokos szögig nyitható ajtóval, valamint az opciós kapaszkodóval együtt így kényelmesen szállhat be- és ki a fülkéből napi több alkalommal is anélkül, hogy megerőltetné magát.Hogyan adódik össze mindez.

Alacsony hálófülke méretek A. Fülke

B. Alváz

C. Felfüggesztés

D. 355/50 abroncsok (rakottan)