My Truck alkalmazás.
Volvo FM-je csak egy érintésnyire van.

Mindig tartsa kézközelben Volvo FM-jét! Szabályozza a hőmérsékletet, és gondoskodjon róla, hogy a jármű készen álljon az indulásra, amikor Ön is!

Csupán a My Truck alkalmazásra van szüksége.My Truck iPhone képernyőkép: Állóhelyzeti légkondicionálás My Truck iPhone képernyőkép: Riasztó és zár

Mindig kellemes klímába térjen vissza!

Nem kell a fülkében tartózkodnia a légkondicionáló rendszer működtetéséhez. A My Truck lehetővé teszi, hogy bárhonnan azonnal elindíthassa. Emellett időzített indítást, illetve heti beállításokat is alkalmazhat, így mindig tökéletes hőmérsékletű munkakörnyezetbe érkezhet meg.

Gondoskodjon a biztonságról!

Győződjön meg róla, hogy bezárta az ajtókat, és megfelelően aktiválta a riasztót! Ha a riasztó megszólalna, azonnali értesítést kap.

My Truck iPhone képernyőkép: Műszerfal My Truck iPhone képernyőkép: Teherautók

Ellenőrizze a műszereket beszállás előtt!

Végezze el az indulás előtti átvizsgálást még mielőtt megérkezne! A My Truck lehetővé teszi az üzemanyag, az AdBlue, a motorolaj, a mosófolyadék és a hűtőfolyadék szintjének, valamint az akkumulátor és a világító berendezések állapotának ellenőrzését.

Egy alkalmazás valamennyi irányítására...

Csatlakoztassa teljes flottáját egyetlen alkalmazáshoz! Mindössze annyit kell tennie, hogy rábök a gombra és követi az utasításokat. Rendeljen hozzá minden teherautóhoz egy egyedi nevet és képet, így könnyen megtalálhatja azokat a listában.

My Truck iPhone képernyőkép: Kezdés

...vagy egy teherautó több alkalmazással.

Megosztaná a teherautót más járművezetőkkel? Főnöke is szeretné használni az alkalmazást? Vagy telefonon és tableten is szeretné használni? Semmi gond. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, és egy teherautóhoz korlátlan számú készüléket is hozzárendelhet.


Így kezdjen hozzá.

My Truck iPad képernyőkép: Új teherautó csatlakoztatása

1. Rendelje meg új Volvo FM-jét a My Truck szoftvert engedélyezve.

2. Látogasson el az app store-ba, és töltse le az alkalmazást. Ingyenes.

3. Koppintson az „Új teherautó csatlakoztatása” pontra, és kövesse a kijelzőn megjelenő utasításokat. Szüksége lesz VIN (járműazonosító) számára.

4. Ha további készülékeket is szeretne csatlakoztatni, csak ismételje meg a 2. és a 3 lépést.