Volvo FMX

Volvo FMX, egy korszerű, innovatív megoldásokkal teletömött és áttörő termékjellemzőkkel felvértezett építőipari teherautó.

4×2, 4×4, 6×2, 6×4, 6×6, 8×2, 8×4, 8×6, 10×4 vagy 10×6

D11 vagy D13 (330-tól 540 LE-ig)

Miről ismerhető fel egy igazi építőipari teherautó.

A Volvo FMX-et robusztus dizájnja egyértelműen megkülönbözteti a többi teherautótól. Íme azok a részletek, amelyek kiemelkedővé teszik. Részletek, amelyek jelentős különbséget eredményeznek a járművezetők napi munkájában.

  Olvassa el az új dizájn belső történetét

Volvo FMX fellépő

Fellépő.

Az alacsony és felhajló fellépő megkönnyíti a beszállást a magas alvázú teherautókba. Mindhárom fellépő csúszásgátlós kialakítású. Az ajtókban található kiegészítő világítás elősegíti a biztonságos beszállást sötétben.

Volvo FMX elülső fellépő

Elülső fellépő.

A teljes robusztus alsó homlokrész használható létraként. Csak másszon fel rá! A szélvédő könnyebb elérése és tisztíthatósága érdekében opcióként egy kiegészítő létra is rendelhető, amely az első lökhárítóra rakható.

Volvo FMX magas légbeömlő

Magas légbeömlő.

A magasra helyezett légbeömlő tolatáskor elősegíti a jó kilátást hátrafelé. Nagy légáteresztő képességgel rendelkezik, és gondosan védett a portól.

Volvo FMX tükrök

Tükrök.

Robusztus visszapillantó tükrök erős tartóelemekkel, amelyek ellenállnak a kemény bánásmódnak.
Keskeny tükörtartó karok a jó elülső kilátásért.

Volvo FMX létra

Létra.

A létra és a kapaszkodó megkönnyíti a felmászást és a rakomány ellenőrzését a teknőben. A lépcsőfokok csúszásgátlós kialakításúak.

Volvo FMX vas embléma

A Volvo vas embléma.

Feljebb költözött, közelebb a járművezetőhöz. Nagy és erős, akárcsak a teherautó. Legyen büszke arra, hogy egy Volvót vezet!