Volvo FMX

Volvo FMX, egy korszerű, innovatív megoldásokkal teletömött és áttörő termékjellemzőkkel felvértezett építőipari teherautó.

4×2, 4×4, 6×2, 6×4, 6×6, 8×2, 8×4, 8×6, 10×4 vagy 10×6

D11 vagy D13 (330-tól 540 LE-ig)

Egy remek hely munkaidejének eltöltésére.

Új, korszerű és ergonomikus műszerfal

Új, korszerű és ergonomikus műszerfal.

Az új, lágyan ívelt műszerfal nem csupán tetszetős. Úgy tervezték, hogy ergonomikus és kényelmes vezetési pozíciót nyújtson, miközben valamennyi gomb, műszer és tárolóhely könnyen elérhető.

Volvo FMX műszerfal szín

Raven szín.

A műszerfal Raven színű. Ezt kifejezetten építőipari környezethez fejlesztették ki, mert ez a szín kevésbé érzékeny a porra.

Volvo FMX ülés

Remek pozícióban lehet.

Minden járművezető tisztában van a jó ülés értékével. Az új Volvo FMX-ben lévő 20 cm-es tartományban állítható hosszirányban, illetve 10 cm-esben függőlegesen. Továbbá minden eddiginél kényelmesebb szivacsozással készül.

Volvo FMX kormánykerék

Minden egy ujjmozdulatra.

A sebességtartó automatika, a rádió, a telefon és az információs kijelzők kezelőgombjai lehetővé teszik, hogy biztosan fogja a kormányt. Amely az opciós bőr bevonattal igazán kényelmes.

Minden kézre áll

Könnyebb kormánykerék-állítás, több hely a térdeinek.

Átalakítottuk a kormánykerék állítópedálját, valamint módosítottuk a kormányoszlopot, hogy több hely maradjon a térdei számára.

Volvo FMX elektronikus légkondicionálás

ECC – Elektronikus vezérlésű légkondicionáló.

Az elektronikus vezérlésű légkondicionáló mindig kellemes klímát biztosít a fülkében. Egyszerűen állítsa be a kívánt hőmérsékletet.

Volvo FMX ágy

Ágy alváshoz vagy pihenéshez.

Ne kössön kompromisszumokat az alvás minőségében csak azért, mert a fülkében tölti az éjszakát.
Az alsó ágy 70 cm széles, 16 cm-es zsákrugókat alkalmaz, és három különféle keménységi szinttel rendelhető.

Volvo FMX elülső tároló

Rengeteg hely a ruháinak.

A tágas elülső, ágy alatti (opció), hátsó és külső tárolórekeszek az Ön igényeihez igazíthatók, és kisebb tárgyak kényelmes tárolására szolgáló számos különböző tárolóval egészíthetők ki.

Volvo FMX belső világítás

Továbbfejlesztett belső világítás.

Az energiahatékony és erőteljes fényforrás gondoskodik a fantasztikus belső világításról.
Ezek mindegyike könnyedén vezérelhető három előre beállított fokozatban vagy a fényerőszabályzóval. Sötétben vezetve – kapcsoljon át piros világításra, hogy ne rontsa éjszakai kilátását.

Volvo FMX ágy melletti panel

Maradjon ágyban.

Az alváspanel lehetővé teszi a belső világítás, az ébresztő, az állóhelyzeti fűtés, az audió rendszer, az ablakok és a zárak működtetését. Mindezt anélkül, hogy ki kellene kelnie az ágyból.

Volvo FMX audió

Audió, lehetőségekkel.

Bármit is akarjon hallgatni, az audió rendszer a rendelkezésére áll. Mp3, wma vagy iTunes m4a? CD-kről, USB stickről, iPodról vagy a vonalbemeneten keresztül? Bármi lehetséges. Akár rádiót is hallgathat. Tekintse meg a teljes specifikációt!

Elektromos rögzítőfék.

Elektronikus rögzítőfék.

Az elektronikusan vezérelt rögzítőfék egy könnyen elérhető kapcsolóval kezelhető a műszerfalon. A kulcs kivételekor automatikusan működésbe lép, elinduláskor pedig – az EBS kis segítségével – automatikusan kiold.

Volvo FMX madárfürdő

Beépített madárfürdő.

A madárfürdő a műszerfal tetején található. Praktikusan tárolhatók benne kisebb holmik, és még egy tolltartót is tartalmaz.

Volvo FMX elektronikus távirányítású kulcs

Elektronikus távirányítású kulcs.

Több, mint egy kulcs. Adott távolságból zár vagy nyit. Bekapcsolja a világítást a fülke biztonságos megközelítéséhez. Ha pedig veszélyben érzi magát, csak nyomja meg a pánik gombot a kürt működtetéséhez.

Volvo FMX víztartály

Tiszta víz mindenhol.

Nem kell messzire mennie, ha tiszta vizet szeretne. A külső tárolórekesz egy 7 literes, csappal ellátott tartályt tartalmaz.

Volvo FMX alcolock

Hely az alcolock számára.

Az alkoholnak nincs helye a forgalomban. Ezért van azonban az alcoloknak. Szereltesse be gyárilag Volvo FMX-ébe, és küldjön egyértelmű üzenetet ügyfeleinek arról, milyen komolyan is veszi a közlekedésbiztonságot.

Volvo FMX elektromos szárítószekrény

Elektromos szárítószekrény.

Gyors módszer ruhái, törölközői és cipői szárítására. A felső ágyra vagy a fülke falára szerelhető. Energiatakarékos, csendes és félrehajtva könnyen tárolható.Tekintse meg a teljes fülkespecifikációt

Malin Gabre és Louise Karlsson bemutatják Önnek az új belső teret