Volvo FMX

Volvo FMX, egy korszerű, innovatív megoldásokkal teletömött és áttörő termékjellemzőkkel felvértezett építőipari teherautó.

4×2, 4×4, 6×2, 6×4, 6×6, 8×2, 8×4, 8×6, 10×4 vagy 10×6

D11 vagy D13 (330-tól 540 LE-ig)
Az új Volvo FMX fényszórói

Fényderítő újdonságok.

Most valóban láthatja a fényt az alagút végén. A hatékony fényszórókat továbbfejlesztették, hogy erős, széles és egyenletes világítást biztosítsanak egy rendkívül hosszú tartományban, ami nyugodtabbá és biztonságosabbá teszi az építőipari feladatokat.

A fenti összehasonlítás az alapkivitelű halogén fényszórók világítási mintáit ábrázolja.


Hatékony Volvo FMX fényszórók

Kiemelkedő távolsági fényszóró.

Éjszakai vezetéskor különösen jó barát a Volvo FMX. A fényszórók erős fénycsóvát biztosítanak, így időben észreveheti, hogy mi történik az úton. Ami pedig legalább ennyire fontos, hogy a többi közlekedő is látja Önt.

Hanna Degerman láthatósági küldetése – olvassa el az interjút

Volvo FMX fényszóróvédők

A fényszórók védelme.

Senki sem szereti a félszemű teherautókat – különösen a járművezető nem. A fényszórók rögzítései ezért elég masszívak ahhoz, hogy megóvják az izzókat a vibrációktól, és a helyükön tartsák a lámpatesteket akkor is, ha véletlenül nekiütközik valaminek. Kemény építőipari alkalmazások során létfontosságú a fényszóró üvegének védelme. Ezért kínálunk két fényszóróvédelmi opciót is.

Volvo FMX Bi-Xenon

Bi-Xenon.

Szerelje fel fényszóróit Bi-Xenonnal, hogy megtapasztalja a világosság új szintjét. Ezek hosszabb élettartamot is kínálnak, mint a hagyományos halogén fényszórók.

Sötétedés-érzékelő

Bekapcsol sötétedéskor és kikapcsol virradatkor. Automatikusan.

A tompított fényszórók opcionálisan automatikus aktiválással is rendelhetők. Akárcsak a modern személyautókon, egy szenzor érzékeli a tompított fényszóró aktiválásának szükségességét, s megteszi ezt Ön helyett. Amint a fényviszonyok lehetővé teszik, automatikusan visszakapcsol a nappali menetvilágításra.

Az új Volvo FMX fényszórók 
  1. Oldalsó irányjelző
  2. Távolsági fényszóró
  3. Tompított világítás
  4. Irányjelző
  5. Jellegzetes nappali menetvilágítás
A jellegzetes V-alakot formáló LED csíkok jelzik, hogy egy Volvo közeledik.