Volvo FMX

Volvo FMX, egy korszerű, innovatív megoldásokkal teletömött és áttörő termékjellemzőkkel felvértezett építőipari teherautó.

4×2, 4×4, 6×2, 6×4, 6×6, 8×2, 8×4, 8×6, 10×4 vagy 10×6

D11 vagy D13 (330-tól 540 LE-ig)
Volvo FMX homlokrész

Hogyan befolyásolhatja egy lökhárító az üzemidejét?

Egy bánya vagy egy kőfejtő szűk, sötét útjain könnyen nekiütközhet valaminek, és kárt tehet a teherautóban. A fényszóróknak ezért védelemre van szüksége. Semmi sem tehet kárt az olajteknőben. A lökhárítóknak el kell viselniük a kemény bánásmódot. Ha pedig mégis történik valami, nem kell a szervizbe vinnie a teherautót. Csak dolgozzon tovább, mintha mi sem történt volna. Mert az üzemidő a legfontosabb.

  Olvassa el a továbbfejlesztett robusztusság belső történetét

A Volvo vezető külsőtervezője elárulja, hogy miért néz ki a jármű úgy, ahogy kinéz


The sturdy bumper

A robusztus lökhárító.

Acélból készül, három részből áll és a rögzítési pontok láthatóak és könnyen oldhatók. Ez megkönnyíti a sérült rész cseréjét. Így nem nagy ügy, ha nekihajt egy kőrakásnak. Talán észre sem vesz semmilyen sérülést a lökhárítón. Ennek oka, hogy az acél lökhárítót egy vastag polipropilén réteg is borítja, amely sérülés esetén visszaugrik eredeti formájába.

Volvo FMX elülső aláfutásgátló

A védelmező elülső aláfutásgátló rendszer.

A teljes alsó homlokrész dobozos felépítésű. Annak minden eleme együttműködik a többivel, rendkívül robusztus szerkezetet alkotva, amely azonban egy személyautóval ütközve rugalmasan viselkedik. Mi a Volvónál sokkal keményebben bántunk a teherautóval, mint Ön valaha is fog. És megbizonyosodtunk arról, hogy ez a legrobusztusabb alsó homlokrész az iparágban.

Volvo FMX csúszólemez

A csúszólemez.

Ez a motor alatti védőlemez valóban rászolgál a nevére. 3 mm vastag, és nemcsak a motor olajteknőjét védi, de a csöveket és a hűtőt is. Minden olyan alkatrész védelmet kapott, amely megsérülhet terepen haladva, vagy akár tolatáskor.

A csúszólemeznek más előnye is van: rendkívül poros környezetben haladva a lemez csökkenti a por felkavarodását a teherautó alatt.