Volvo Blue-contract

Blue zorgt dat u ┬┤s nachts rustig slaapt.

Met een Volvo Blue-contract wordt gezorgd voor al het preventieve onderhoud en spreekt u voor uw truck een onderhoudsplan af. Hierdoor verbetert de beschikbaarheid en kan uw bedrijf winstgevender werken.

Geplande uitvaltijd

Geplande uitvaltijd betekent betere beschikbaarheid

We plannen het truckonderhoud en alle reparaties samen met u. Zo weet u zeker dat uw truck levert wanneer u dat wilt, dat u uw belofte aan uw klanten kunt nakomen en uw bedrijf effici├źnter werkt.

Onze monteurs zijn de beste

Onze monteurs zijn de beste

Om te garanderen dat een truck altijd goed in vorm is, werken we alleen met gecertificeerde monteurs die alles weten van de nieuwste technologie, met inbegrip van complexe elektronica. Ze gebruiken alleen originele Volvo-onderdelen en beschikken over de speciale gereedschappen en onderdelen die nodig zijn om het werk goed en snel te doen.

Onderhoud op het juiste moment

We leveren altijd onderhoud op het juiste moment

Uw voertuig wordt in een goede conditie gehouden, dankzij een onderhoudsplan met afgesproken datums. We roepen u op voor het onderhoud en voeren alle werkzaamheden uit die nodig zijn om de beschikbaarheid en werking van de truck te garanderen. Natuurlijk gaan wij pas aan de slag als u klaar bent, zodat uw werkzaamheden niet worden verstoord. En bovendien zijn we vierentwintig uur per dag beschikbaar, mocht er iets onverwachts gebeuren.

Bespaar tijd, moeite en geld

Bespaar tijd, moeite en geld

De timing en de omvang van het contract zijn specifiek op u afgestemd. Dit betekent dat onderhoudsproblemen minder tijd en inspanning kosten. Bovendien weet u van tevoren alle onderhouds- en servicekosten, waardoor u de kosten beter kunt beheersen. Tot slot zijn de totale eigendomskosten lager doordat de truck probleemloos rijdt met minder ongeplande uitval.

Wilt u advies over welk servicecontract het beste bij u past? Neem contact op met uw plaatselijke Volvo Trucks-dealer.