Nieuws en ondersteuning

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen

Dynafleet wordt voortdurend verder ontwikkeld en er worden regelmatig nieuwe functies toegevoegd. Sommige updates zijn voor u als gebruiker zichtbaar; andere ondersteunen de algehele systeemprestaties.

Rapporten Scores voor brandstofverbruik

Rapporten Scores voor brandstofverbruik

Hiermee kunt u de prestaties van individuele trucks en chauffeurs ongeacht het transporttype binnen vier hoofdgebieden meten en vergelijken: anticiperen en remmen, gebruik van motor en versnellingsbak, snelheidsaanpassing en stilstand. Duik diep in de details of volg de trends van de afgelopen 13 maanden via de grafieken.

Tachograafgegevens op afstand downloaden

Tachograafgegevens op afstand downloaden

Met de mogelijkheid om rijtijden automatisch te downloaden bespaart u zichzelf veel moeite en houdt u de gegevens altijd up-to-date. Met de functie kunnen gegevens 30 dagen voor de registratie van het voertuig worden gedownload, zodat het complete gebruik van de truck wordt vastgelegd. Op verzoek zijn grafieken van het downloadbereik beschikbaar ter bevestiging.

Coaching op het gebied van de rijtijden voor kantoor en chauffeur

Coaching op het gebied van de rijtijden voor kantoor en chauffeur

Dynafleet berekent nu alle rijtijden van de chauffeurs. Informatie over resterende rijtijd en de eerstvolgende rust of pauze wordt voor elke truck duidelijk op de kaart en in de rapporten met chauffeursactiviteiten weergegeven. Waarschuwingen worden gegeven op kantoor en op het scherm in de truck als een chauffeur de maximaal toegestane tijden dreigt te overschrijden.