Volvo Concept Trucks

Volvo Concept trucks

Onze geoptimaliseerde Concept trucks zijn ontworpen voor het uitvoeren van veeleisende transporttaken – en speciaal afgestemd om te voldoen aan uw specifieke behoeften en wensen.

Kies een Volvo-truck en je krijgt één van de meest geavanceerde trucks in de markt. Kies één van onze Concept trucks en je krijgt een truck die gereed is voor het uitvoeren van specifieke taken.

Wij zijn er trots op meer te kunnen bieden dan alleen een toonaangevende truck. Volvo is een betrouwbare partner die samen met u het beste uit uw bedrijf haalt. Onze Concept trucks worden aangevuld met Volvo-services en Volvo-chauffeurstrainingen, die ervoor zorgen dat er optimaal gewerkt wordt binnen uw bedrijf, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

U kunt uw truck specificeren naar uw smaak, maar we zien vaak terugkerende eisen met betrekking tot brandstof, zorgeloze inzet en gewicht.

Om aan uw wensen te voldoen en ervoor te zorgen dat u probleemloos een truck kunt kiezen, kopen en gebruiken, hebben we een aantal Volvo Concept trucks ontwikkeld.