Weinig ruimte? Geen punt.

Nauwe doorgangen, een wegennet uit lang vervlogen tijden en altijd de nimmer aflatende tijdsdruk. Bent u toegerust om de manoeuvreertest door het stadscentrum te doen?

 Ga naar de dealer locator.

De nieuwe Volvo FE biedt uitstekende rijeigenschappen en zicht aan alle kanten, perfect voor de stad
Volvo FE

Binnensteden en stedelijke omgevingen maken het trucks steeds lastiger. Regelgeving over rijtijden en toegestane stoptijden wordt steeds strenger, terwijl de eisen voor punctuele leveringen toenemen. U en uw klanten zullen verheugd zijn te horen dat de nieuwe Volvo FE uitstekende manoeuvreerprestaties levert waardoor u probleemloos in- en uitrijdt waar u ook maar moet zijn.

Ontworpen voor gemak

Met zijn geweldige draaicirkel, I-Shift-transmissie en de uitgekiende rijeigenschappen legt de nieuwe Volvo FE minder fysieke druk op de chauffeur dan veel andere trucks.

Ondersteunende technologie

Als het gaat om het verhogen van oplettend rijgedrag, behoort ook een achteruitkijkcamera tot onze populairste opties. En met spiegels die dode hoeken verminderen, neemt de veiligheid voor voetgangers, fietsers en andere weggebruikers toe. Bij Volvo beseffen we het belang van manoeuvreerbaarheid. Dus waarom laat u zich niet door de nieuwe Volvo FE naar plekken rijden die voorheen onbereikbaar waren, zowel in letterlijk als in commercieel opzicht?

Een achtervolging door nauwe straatjes waarbij de adrenaline door je lijf raast.

Een test met een speciale wending

Bij het testen van de wendbaarheid van onze nieuwe trucks hebben we een creatieve en unieke uitdaging bedacht. Het resultaat was dat het Spaanse grensstadje Ciudad Rodrigo werd omgebouwd voor de ultieme stierenwedloop. Onder de mededingers bevond zich dit keer een nieuwe 12-tons Volvo FL met D5-motor. Bekijk de film The Chase en voel de adrenaline! Ook kunt u boven aan deze pagina kiezen voor de unieke 360 graden-ervaring.

8
Manoeuvreerbaarheid