Precies wat u nodig heeft.

Wij begrijpen de diverse transportuitdagingen waarmee u te maken heeft. Of het nu gaat om het distribueren van goederen naar winkels en restaurants, een oplossing voor vuilnisophaal, lichte bouwtaken of het vervoeren van vloeibare aardolieproducten, we doen ons uiterste best om u bij elke stap bij te staan.

Als we zeggen dat er bijna net zo veel configuraties voor de nieuwe Volvo FL zijn als er transporttaken bestaan, is dat nauwelijks overdreven. Daarom is de kern van ons aanbod dat wij u willen voorzien van een flexibele reeks opbouw- en chassisopties.

Met het juiste chassis kan elke transporttaak efficiënter worden uitgevoerd
 Met het juiste chassis

We staan u steeds terzijde

Vanaf het eerste contact om te bepalen wat de optimale opbouw is voor uw eisen, tot contact opnemen met de carrosseriebouwers, het beheren van dit proces en tot slot het regelen van de aflevering: we zijn pas tevreden als aan uw wensen voor handel en transport is voldaan. Met Volvo kost dit traject aanzienlijk minder moeite dankzij de contacten die we hebben opgebouwd met carrosseriebouwers. We kunnen hen voorzien van gedetailleerde CAD-tekeningen waarmee ze effectiever kunnen werken en uiteindelijk een hoogwaardige, unieke maatoplossing kunnen leveren: uw nieuwe truck.

Met perfecte mogelijkheden voor carrosseriebouw en flexibiliteit is deze truck klaar om te presteren.

De gevestigde contacten met carrosseriebouwers geven ons de mogelijkheid een chassis te ontwerpen en te bouwen dat exact aan uw specificaties voldoet.
Robuust en flexibel

Robuust en flexibel

Vanuit technisch oogpunt zijn er allerlei redenen waarom Volvo Trucks en de nieuwe Volvo FL deze hoge niveaus van flexibiliteit kunnen bereiken. Robuust en stevig: het ’vierkante’ chassis en de vlakke kenmerken vereenvoudigen de carrosseriebouw. Bovendien kunnen door de introductie van de 12-tons Volvo FL en de 500 kg aan extra laadvermogen nieuwe normen voor operationele excellentie worden bereikt.

4
Flexibiliteit