RSS

Hold deg oppdatert med RSS

Hva er webfeed?
Webfeed eller RSS-feed, er en webtjeneste som automatisk oppdaterer med det nyeste innholdet fra ett eller flere nettsteder du har valgt - slik at du sparer tid ved mer effektiv nettsøking på det stadig voksende Internett.

RSS (kort for Really Simple Syndication) er oftest symbolisert ved et oransje ikon og er raskt blitt et standardformat for webfeed på Internett. Det er populært på mange sportnettsteder og nettaviser. Med RSS kan du raskt og bekvemt få tilgang til nytt innhold uten at du behøver å besøke nettstedet. RSS gjør det mulig å oppsøke ett sted - din RSS-leser - og skanne alt nytt innhold fra ett eller flere nettsteder.

Hvordan får du denne tjenesten?
For å bruke denne tjenesten må du installere en RSS-leser på din PC. Det er flere slike tjenester å velge mellom. Noen er programmer som du laster ned på PC-en, men vi anbefaler at du bruker en nettleserbasert leser. Nettleserbaserte lesere er nettsteder som lagrer din feeding og innhold i en egen konto for deg, noe som er praktisk hvis du ofte bruker flere enn en PC for å surfe på nettet.

Til høyre er det flere lenker til både nettleserbaserte og nedlastbare RSS-lesere som du kan velge mellom.

Få vår RSS-tjeneste
Når du har en RSS-leser, kan du legge inn Volvos RSS-tjeneste:

  1. Klikk på lenken nedenfor 
  2. Kopier URL-adressen
  3. Lim den inn i din RSS-leser