Volvo tekniske fagområder for lastebil og buss

Tekniske fagområder

Som produsent og leverandør av transportløsninger er  tekniske fagområder en kritisk hjørnestein for oss. 

Vi er derfor kontinuerlig på jakt etter talentfulle medarbeidere med motivasjon og engasjement for tekniske fagområder. Presisjon og nøyaktighet blant våre medarbeidere er viktig for Volvo da våre produkter er kjent for å være pålitelige, sikre og av ledende kvalitet.

Mekaniker
Våre mekanikere må ha solid interesse for faget, og de være opptatt av nøyaktighet og effektivitet. Utførelse av service og reparasjoner på tunge kjøretøy er mekanikernes hovedoppgaver. Samtidig er det viktig å aktivt bidra til produktivitet, teamspirit og jobbe mot å minimere antall avvik. 

Moderne lastebiler er veldig teknologisk avanserte, og det er det viktig å ha teknisk forståelse. PC er et verktøy som brukes hver dag. Trives du med fysisk og praktisk arbeid og er flink med hendene, kan dette yrket være noe for deg. Hos Volvo får du muligheten til å lære og utvikle deg selv for å oppnå solid og innovativ kunnskap innen mekanikk.

Du må ha fagbrev for å som mekaniker hos en av Volvo Trucks sine avdelinger. Volvo har behov for mekanikere både i serviceverkstedene og ved skadeverkstedene. 

Tekniker
Våre teknikere jobber ved verkstedet og har som hovedoppgave å utføre teknisk støtte til mekanikere, gjennomføre kvalitet- og sluttkontroller, tilby oppdatert teknisk informasjon og å etterstrebe tilfredsstillelse av kundens behov.

Servicemedarbeider
Volvo har flere mulige stillinger innen servicesektoren, bl.a. innen reservedellager, produktansvar, arbeidsplanleggere og innkjøpsavdeling.

Mulighetene for faglig utvikling er mangfoldige. Det er opp til deg hvor langt du når!