Lærling i Volvo

Lærling/fagbrev

Volvo Trucks ønsker å bidra til at skoleelever og studenter får muligheten til å oppnå større grad av praktisk erfaring, samt økt kompetansenivå. Vi mener at det er viktig for unge menneskers utvikling å få prøve seg i det reelle arbeidslivet. Derfor tilbyr vi lærlingeprogram for elever ved linjen «Teknikk og industriell produksjon» på videregående skole.

Vi ønsker å tilby deg som skoleelev muligheten til å fullføre skolegangen i samarbeid med et selskap i besittelse av et verdenskjent merkenavn. Dette er en unik mulighet hvor du vil få solid oppfølging og støtte, samtidig som du vil få muligheten til å prøve deg i jobbsammenheng i et dynamisk og hyggelig arbeidsmiljø.
Du vil få sjansen til å fysisk prøve deg som mekaniker, da vi i Volvo er opptatt av at lærlinger skal få prøve seg på ulike kjøretøy og deler fra oppstarten av lærlingperioden.

En lærlingplass hos en av Volvos forhandlere vil gi deg solid kompetanse og mange fremtidige yrkesmuligheter! Klikk på linken «Ledige stillinger» for å finne ledige posisjoner som lærling hos Volvo. 

Kom og voks sammen med oss!